G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

DADAŞLAR KOCAELİ´NDE İFTARDA BULUŞTU

DADAŞLAR KOCAELİ´NDE İFTARDA BULUŞTU

KEDFE Başkanı Tekin Dursun ?Bu Kalabalık Beni Çok Mutlu Etti

 

 

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu´nun her yıl düzenlediği iftar programı bu yıl Körfez Öğretmenevi´nde Dadaşları buluşturdu.

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu´nun iftar programına Ak Parti Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Üniversitesi RektörüProf.Dr. Saadettin Hülagü, Ak Parti Milletvekili adayı Hayrettin Deniz, MHP Milletvekili adayı Dursun Ali Furunci, MHP Milletvekili adayı Hilal Elmas, İYİ Parti milletvekili adayı Ayla İlgün ve Saadet Partisi Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan, Kocaeli Üniversitesi öğretim görevlileri, sivil toplum örgütlerinin başkanları, dernek başkanları, kurum amirleri ile birlikte birçok siyasi partinin ilçe başkanı ve çok sayıda Erzurumlu vatandaş katıldı.

?ÇOK MUTLUYUM´

Kur´an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar programında yemek sonrası konuşan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ?Bu kalabalık beni çok mutlu etti. Cennet kapılarının açılıp, cehennem kapılarının kapandığı, başında rahmet, ortasında af, sonunda cehennemden azat olan, duaların kabul edildiği, bereket ayı Ramazan-ı Şerif in bu iftar saatinde sizlerle birlikte olmaktan onur duydum. Tüm İslam Alemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan ayı toplumsal yaşamımızda birlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığı bir aydır? diye konuştu.

PİKNİĞE DAVET ETTİ

Ramazan ayında, İslam coğrafyasında da yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını da dileyen Başkan Dursun,?Ramazan´da oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak birlik ve beraberliğe çevrilmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah´tan diliyorum. Ramazan ayının başta Kocaelimize ve Kocaeli de yaşayan Erzurumlu hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam âlemine, barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesinde büyük öneme sahip bu ve buna benzer etkinlikler hemşehrilemizin kaynaşmasına ve dostlukların artmasına vesile olmaktadır? dedi. Dursun ayrıca 17 Haziran Pazar günü Gölcük Hasaneyn yaylasında yapacakları pikniği de hatırlatarak tüm Erzurumluları ve Kocaelilileri pikniğe davet etti. 

 



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli