G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Değişim ve Dönüşüm Böyle Devam Ediyormuş

Değişim ve Dönüşüm Böyle Devam Ediyormuş

Değişim ve Dönüşüm Böyle Devam Ediyormuş

30 Mart 2014 mahalli seçimleriyle Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına getirilen Mehmet Sekmen, göreve geldiği ilk günden beri "ERZURUM`DA DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM BAŞLADI. DEVAM EDİYOR" Sloganlarıyla adeta Erzurumlu vatandaşlarla alay ediyor.   

Şehrin Merkezi Hilalkent`te Hayvan dışkıları arasında Oyun oynayan çocuklarımızın halleri Başkan Mehmet Sekmen`in Erzurum`u Nasıl değişim ve dönüşüme geçirdiğini gözler önüne seriyor.

Yaklaşık 14 aydır Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Başkan Mehmet Sekmen, göreve geldiği günden beri; Belediyecilik hizmetlerinden uzak, Etkinlik, Festival, Eğlence, Işıklandırma ve benzeri organizasyonlar dışında hiçbir yatırım ve Şehrimizi Değişim ve dönüşüme uğratacak Projeyle karşımıza çıkmamıştır.

Son günlerde adına açılış dediği fakat yapımı ve projesi Erzurum`da bir zamanlar sevilmeyen ve istenmeyen Başkan olarak bilinen ama bu günlerde adeta mumla aranan Başkan Ahmet Küçüklerin eserleridir.

Şimdi aşağıda Sizlerle paylaşacağımız resimler: 12.05.2015 tarihinde Hilalkent ile Sanayi arasında, yani şehrimizin tam ortasında Maraşal Fevzi Çakmak İlköğretim okulu öğrencilerinin Oyun sahasından;

Hayvanlar, Hayvanların dışkıları, çöp yığınları ve inşaat artıkları arasında olup biten hiç bir şeyden habersiz çocukluğunu yaşadığına inanan çocuklarımızın halleri bizlerin içini acıtırken, Erzurum Büyükşehir Belediyesi`nin Hafta içerisinde sırf birileri para kazansın, birileride eğlensin diye Etkinlik, Festival ve Eğlenceler düzenleyerek adına değişim ve dönüşüm denilen Belediyecilik hizmetlerinden uzak faaliyetlerle meşgul olduklarını gözler önüne seriyor. 

Hiç bir Yorum ve açıklama yapmadan takdiri Siz Değerli Okurlarımıza Bırakıyoruz.

 

 



  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli