G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Demirhan´dan taraftara çağrı

Demirhan´dan taraftara çağrı

Demirhan, 19 Şubat pazar günü oynanacak Ofspor maçına taraftarları beklediklerini belirterek, ?Ofspor maçı, bizim için son derece önemli" dedi

Spor Toto 2 Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B. Erzurumspor Başkanı Av. Ali Demirhan, 19 Şubat pazar günü oynanacak Ofspor maçına taraftarları beklediklerini belirterek, ?Ofspor maçı, bizim için son derece önemli" dedi.
Geçtiğimiz hafta oynadıkları zorlu Nazilli Belediyespor maçını taraftarların büyük desteği ile yenerek çok önemli üç puan elde ettiklerini belirten B.B. Erzurumspor Başkanı Av.. Ali Demirhan, deplasmandan alınan 3 puanla şampiyonluk yolunda önemli basamağa çıkıldığını açıkladı. Nazilli deplasmanında sahada mücadele veren futbolcuları yalnız bırakmayan ve tribünleri dolduran cefakar taraftarlara teşekkür eden Ali Demirhan, şunları söyledi:
"Yönetim, teknik ekibimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlik beraberlik içinde sezon sonunda inşallah şampiyonluk sevincini yaşayacağız. Bizler şampiyonluk inancımızı hiçbir zaman yitirmedik ve her maçımıza final maçı havasıyla çıktık. Bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Ofspor maçı son derece önemli Ofspor maçına da aynı ciddiyet ve düşünceyle çıkacağız. Bu nedenle önem arz eden bu müsabakada taraftarımıza İstanbul Maltepe´de oynadığımız Bucaspor maçı, Nazilli Belediyespor maçında olduğu gibi Ofspor maçında büyük iş düşüyor. Taraftarlarımızı 19 Şubat pazar günü oynayacağımız B.B. Erzurumspor- Ofspor maçı için Kazım Karabekir Stadyumuna bekliyoruz."



Anahtar Kelimeler: Demirhan taraftara çağrı
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false