G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Devlet Bahçeli´den MHP´deki muhaliflere sert eleştiriler

Devlet Bahçeli´den MHP´deki muhaliflere sert eleştiriler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir haber sitesine yaptığı açıklamada MHP´de yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Bahçeli´nin açıklamasının başlığı, "Milliyetçi Hareket Partisi´ni Hedef Alan Komplo ve Tezgahların Arkasındaki Güçler ve Değişmeyen Hedefleri" olarak yayınlandı.

Devlet Bahçeli, MHP üzerinde hesaplar yapıldığını ve oyunlar oynanmak istediğini savundu, amacın ´´ülkücü hareketi sokağa çekerek MHP´yi operasyon partisi haline getirmek" olduğunu belirtti.

Devlet Bahçeli, "MHP´siz siyaset, MHP´siz Meclis" istediklerini vurguladı, 1 Kasım sonrasını işaret etti.

"GÜLEN HAREKETİ MHP´Yİ ELE GEÇİRMEK İSTİYOR"

MHP lideri, açıklamasında Gülen Hareketini de hedef aldı, MHP´yi ele geçirerek partileşme ve siyasi sığınak arayışında olduklarını ifade etti. Ayrıca "içimizde piyonlar da var" dedi, muhalifleri sert dille eleştirdi.

Bahçeli, "MHP´nin önünü açmak sloganına sarılırlar. Gerçekte açmak istedikleri şahsi ikbal ve çıkar kapısıdır" ifadeseni kullandı.

Bahçeli, bazılarının milletvekili adayı gösterilmediği için intikam hırsıyla MHP´nin "sahte kurtarıcısı" rolüne soyunduklarını, bazılarının ise iktidar kapısında çıkar peşinde koştuğunu söyledi.

Devlet Bahçeli, açıklamasını ´´Milliyetçi Hareket´e ayar vermeye çalışmak hiç kimsenin harcı ve haddi değildir" mesajıyla sonlandırdı.



  • Cuma 13.1 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.7 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı