G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Doğru Cevap Eğitim Kurumları Erzurum´da

Doğru Cevap Eğitim Kurumları Erzurum´da

Doğru Cevap Özel Eğitim kurumları, Erzurum´da hayata geçireceği eğitim merkezi hakkında bilgi verme amaçlı basın mensupları ile bir araya geldi.

 

 

Doğru Cevap Özel Eğitim kurumları, Erzurum´da hayata geçireceği eğitim merkezi hakkında bilgi verme amaçlı basın mensupları ile bir araya geldi.

Türkiye´de profesyonel eğitim kadrosuyla eğitim çıtasını yükselmeyi hedefleyen Doğru Cevap Özel Eğitim Kurumları, önümüzdeki günlerde Erzurum´da da bir şube açarak bölge eğitime yeni bir soluk katmayı hedefliyor.

Doğru Cevap Özel Eğitim kurumları Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Dursun Ali Akkoç, bölgede ve Erzurum´da verilen eğitimde, başarı seviyesinin her geçen gün daha da düştüğünü ve öncelikli hedeflerinin bu başarı seviyesini yükseltecek adımlar atmak olduğunu dile getirdi.

TECRÜBELİ KADROLARLA YOLA ÇIKACAĞIZ

Doğru Cevap Eğitim Merkezi Erzurum Şubesi´nin eğitim hayatına başlaması için gerekli resmi adımların atıldığını bildiren Akkoç, ?Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi ortamlarda ve daha kaliteli bir eğitim alabilmeleri için yerelin dışına çıkıp, konusunda deneyimli ve başarılı bir eğitim kadrosuyla halkamızın karşısına çıkacağız. Kaliteyi ön planda tuttuğumuz için önceliğimiz en az 10 yıllık tecrübeye sahip öğretmenler derslere başlamak olacaktır. Bu anlamda kadromuzun tamamlanabilmesi için gerekmesi halinde yapacağımız görüşmeler neticesinde şehir dışından da öğretmenler getireceğiz. Böylece açacağımız eğitim alanlarımız olan TEOG, YGS, KPSS gibi kurslarımızda öğrencilerimizi hedeflediğimiz başarıya ulaştırabilecek bir kadro ile hizmet vereceğiz.? dedi.

Akkoç, Doğru Cevap Eğitim kurumları olarak her ile 2 şube açmayı hedeflediklerini dile getirerek, Erzurum´un bölgede bu yatırımlara başlanacak ilk il olduğunu belirtti.

EĞİTİME HAK EDİLEN DEĞER VERİLMİYOR!

Eğitimin, ülkemiz geleceğinin en önemli faktörü olduğunun altını çizen Doğru Cevap Özel Eğitim Kurumları Erzurum Kurucu Müdürü Necmi Kantarcıoğlu, Ülkemizde eğitime hak ettiği değer ve önemin verilmediği için her geçen gün daha da kötüye bir gidişin gözlemlendiğini dile getirdi.

Dershanelerin temel liselere dönüşmesinin ardından büyük bir kargaşa yaşandığını da dile getiren Kantarcıoğlu, ?Şimdi bu okullarda ders mi işleniyor, yoksa sınavlara mı hazırlanılıyor belli değil. Mevcut durum eskiye oranlara daha da kötü bir hale geldi. Kimin ne program takip ettiğini veliler bile bilmiyor. Bizler oluşturduğumuz eğitim sistemi ile bu alanda başarıyı hedefliyor ve adımlarımızı bu yönde atıyoruz. ? şeklinde konuştu.

 



  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı