G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

?EBB?YE DİLEKÇELERİMİZ KARŞILIKSIZ KALIYOR?

?EBB?YE DİLEKÇELERİMİZ KARŞILIKSIZ KALIYOR?

?EBB?YE DİLEKÇELERİMİZ KARŞILIKSIZ KALIYOR?

?EBB?YE DİLEKÇELERİMİZ KARŞILIKSIZ KALIYOR?

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından adeta kent meydanı olarak kullanılan İstasyon meydanında yapılan organizasyonlar Gar Müdürlüğü tarafından tepki ile karşılanıyor.Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından adeta kent meydanı olarak kullanılan İstasyon meydanında yapılan organizasyonlar Gar Müdürlüğü tarafından tepki ile karşılanıyor. Erzurum Gar Müdürü Ahmet Başar, Büyükşehir Belediyesi izniyle İstasyon meydanında faaliyete geçen lunapark ve kermeslerin yolcuların hareketlerini kısıtladığı gibi çevre kirliliğine de neden olduğunu söyledi.

?LUNAPARKLAR TİNERCİ YUVASI?

Erzurum Gar Müdürü Ahmet Başar, Gar meydanının zaman zaman Lunapark ve benzeri etkinliklere tahsis edilmesinin yolcuların hareketini engellediği gibi, tarihi bir binanın önünün kapatılması ve bu etkinliklerin müşterilerinin sarhoş, ayyaş, ve tinercilerin oluşturduğunu bu duruma yolcuların büyük tepki gösterdiğini kaydetti.

 

 

 

 

 

 

Gerek çevre düzeni gerekse nahoş hadiselerin önlenmesi amacıyla yaptıkları müracaatların değerlendirilmediğini iddia eden Erzurum Gar Müdürü Ahmet Başar, ?Bu husustaki olumsuzlukların giderilmesi yönünde Erzurum Büyükşehir belediyesine bu konuda defalarca bu etkinliğin Gar Meydanında yaptırılmaması için dilekçeler yazdık. Ancak bizlere hiçbir geri dönüş olmadığı gibi. Gar Müdürü kimliğimle arayıp görüşmek istemem halinde ise Büyük şehir belediye başkanı Ahmet küçükler tarafından kaba bir üslup ile karşı karşıya kaldım?

 

 

 

?MEYDAN ÇÖPLÜKTEN GEÇİLMİYOR?

 

 

 

 

Erzurum Gar Müdürü Ahmet Başar, Ayrıca Tüm bu olumsuzlukların yanı sıra yapılan bu etkinliklerin ardından geriye bırakılan atıkların da belediye tarafından temizlenmediğini iddia etti.

Gar Müdürü Başar, Büyük şehir belediyesinin hizmet eksiğinin yeni bir vaka olmadığını gar çevresinde bulunan logarların eski ve tıkanmış olması nedeni ile yağan tüm yağmurların Gar meydanında adeta bir gölete dönüştüğünü iddia etti. Başar, tüm bu olumsuzlukları gerek Yakutiye belediyesine ve gerekse büyük şehir belediyesine devalarca bildirmelerine rağmen yıllardır bu çevre ile ilgilenilmediğini ve sahip çıkılmadığını sözlerine ekledi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı