Emeklilerin 250 TL taksitle konut başvurusuna TOKİ´den onay çıktı
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği´nin emeklilere konut hakkı verilmesi için yaptığı başvuru, TOKİ tarafından onaylandı. Bu kararın ardından TOKİ evleri için başvurular başladı.
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği´nin TOKİ´ye yaptığı ev başvurusuna onay çıktı. Ev almak isteyen emeklilerin başvuru yapabilmesi için aranan şart ise Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği üyesi olması ve üzerine herhangi bir mülkiyeti bulunmaması.
2+1 VE 3+1 SEÇENEĞİ
Bu şartlara uygun emekliler, derneğin faaliyet gösterdiği illerdeki şubelere başvuru yapabiliyor. Emekliler, 2+1 veya 3+1 ev seçeneklerinden bir tanesini seçebiliyor. 2+1 evlerin 240 ayda 250 lira taksiti bulunuyor. 3+1´ler için ise fiyat henüz belirlenmiş değil.
BAŞVURU SAYISI PATLADI
Derneğin Adana Şubesi´ne 8 bin 500 başvuru geldi.
TOKİ´nin kararının ardından derneğin üye sayısında da bir hayli artış oldu. Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi´nin üye sayısı kısa sürede 5 binden 15 bine yükseldi.Haber10
- Perşembe 4.8 ° / -2.8 ° Hafif dondurucu yağmurlu
- Cuma 2 ° / -0.9 ° Yoğun kar yağışlı
- Cumartesi 6.7 ° / -1.9 ° Güneşli



