G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok korkunç rakamı açıkladı!

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok korkunç rakamı açıkladı!

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, FETÖ ile irtibatı veya iltisakı tespit edildikten sonra ihraç edilen polis sayısını açıkladı.

 

 

Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Eğitim Açılış Seminerinde bir açıklama yapan Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, FETÖ´den ihraç edilen emniyet mensubunun sayısını ile ilgili bilgi verdi.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, ?17- 25 aralık kumpastı ardından hendek ve çukur ihanetleri ve hainliğin en ağırı olan 15 Temmuz hain darbe girişimi Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşu, hükümetimizin kararlılığı, milletimizin tüm dünya ya örnek desteği, ordu içinde gerçek vatan evlatları ve tabi ki Türk polis teşkilatının destansı kahramanlıkları ile engellenmiştir? şeklinde konuştu.

FETÖ´den ihraç edilenlerinin sayısını açıklayan Altınok, ?Özellikle FETÖ ile 17- 25 kumpasının hemen ardından gerektiği gibi mücadele eden tehlikenin farkında olarak hem genel operasyonlarla hemde kendi içindeki temizlikle uğraşan bir teşkilattan söz ediyorum. 17- 25 kumpası sonrası FETÖ ile irtibatı veya iltisakı tespit edilen 22 bin 987 teşkilat mensubu meslekten ihraç edilmiş; resen emekli, emekli veya istifa gibi nedenlerle meslekten ayrılan personelden bin 393´ünün rütbe, unvan ve bunlardan doğan hakları geri alınmıştır. Halen görevlerinden uzaklaştırılmış 12 bin 36 mensubumuzun ise durumları titizlikle incelenmektedir? diye konuştu



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli