G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

EN BÜYÜK DESTEK ABİGEM`DEN GELİYOR

EN BÜYÜK DESTEK ABİGEM`DEN GELİYOR

EN BÜYÜK DESTEK ABİGEM`DEN GELİYOR

EN BÜYÜK DESTEK ABİGEM`DEN GELİYOR

 Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanlığı ve Erzurum 2011 Universiade Genel Koordinatörlüğü işbirliğiyle düzenlenecek olan sektörel eğitim faaliyetleri, ETSO bünyesindeki Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili olarak ETSO`da düzenlenen toplantıya, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, Erzurum 2011 Universiade Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, 2011 Universiade Sivil Toplum Kuruluşları Komitesi Başkanı Muhammet Ali Yılmaz ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, 2011 Kış Oyunları`nın Erzurum için çok önemli olduğunu belirterek

, ETSO`nun bu konuda her zaman üstüne düşen görevi yerine getirmeye çaba gösterdiğini söyledi. Böylesine önemli bir organizasyona şehrin topyekün hazır olması gerektiğinin altını çizen Başkan Yücelik, bunun için eğitimin büyük öncelik taşıdığını vurguladı. Kurum olarak eğitimi daima ön planda tuttuklarını kaydeden Başkan Yücelik, kış oyunları için ulaşım, hizmet, konaklama ve yiyecek-içecek olmak üzere 4 dalda düzenlenecek sektörel eğitim faaliyetlerinin toplamda 4 ay süreceğini bildirdi. Başkan Yücelik ayrıca, bu eğitimlerin ileriye yönelik bir yatırım olduğunu ve 2011 sonrasında düzenlenecek bu tür organizasyonların temelini oluşturacağını sözlerine ekledi.

?İŞBİRLİĞİMİZ ARTACAK?

Erzurum 2011 Koordinatörü Bekir Korkmaz da, oyunlar öncesinde bu tür eğitim çalışmalarının başarı için vazgeçilmez olduğunu belirterek, sivil toplum kuruluşlarıyla olan çalışmaları Erzurum Ticaret ve Sanayi odası çatısı altında yürüttüklerini dile getirdi. Korkmaz, şehrin önemli organizasyonları başarıyla gerçekleştirmesi için sürdürülebilir ve sürekli bir yapı kurulmasının şart olduğunu vurgulayarak bu konuda kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkati çekti. Korkmaz, "Erzurum`un geleceği için bu işbirlikleri artık daha sık yapılacaktır" dedi. Toplantıda ayrıca, 13 Eylül 2010 tarihinde başlayacak olan eğitimlerin ücretsiz olacağı ve eğitimlere katılmak isteyenlerin bugünden itibaren ETSO`ya müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.

ETSO?YA UNİVERSİADE MAKYAJI

Öte yandan Kış Oyunları tanıtım çalışmaları kapsamında Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası?nın binası yapılan görsel çalışmayla yeni bir görünüme kavuşturuldu. Ayrıca Cumhuriyet Caddesi?ndeki SGK binası ile şehrin Aziziye ilçesi girişindeki ETSO Vakfı tarafından kurulacak üniversiteye tahsis edilen alan da üniversiade görsel malzemeleriyle kaplanacak.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 14.2 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 15.4 ° / 1.6 ° Güneşli
  • Salı 17.3 ° / 4.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı