G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erdoğan´dan AK Parti teşkilatlarına uyarı!

Erdoğan´dan AK Parti teşkilatlarına uyarı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti kongresi ile ilgili değerlendirmesinde, ?Metal yorgunluğunun son izlerini de sildiğimiz, tazelenmiş şekilde yola revan olduğumuz farklı bir dönemin başlangıcı olacaktır? ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti büyükşehir ve il belediye başkanları ile bir araya geldi.

Toplantıda bir konuşma yapan Erdoğan, yerelden başarı sağlamayanın devlet idaresinde de varlık gösteremeyeceğine dikkat çekerek, ?Biz önce mahalli idarelerde millete rüştünü ispat etmiş ondan sonra ülke yönetimine talip olmuş bir hareketiz. 1994´ten itibaren Türkiye´de belediyecilik çalışmalarında yeni bir dönemi başlattık. İdeolojik istismar belediyeciliği yerine hizmet ve eser siyasetini merkeze alan farklı bir belediyecilik tasavvurunu ülkemize kazandırdık. Sadece oy aldığımız semtlere değil bize oy versin vermesin yönettiğimiz şehrin tüm sakinlerine hizmet götürmeyi kendimize prensip edindik. Göreve geldiğimizde çöpleri dahi toplanamayan, havası kirlilikten solunamayan, suyu içilemeyen İstanbul´u belediyecilik hizmetlerinde tüm dünyada örnek alınan bir konuma taşıdık. Şehirlerimizin tamamında altyapıdan ulaşıma, yeşil alanlardan kadın ve çocuklar için merkezlere kadar hepsi birbirinden önemli yenilikçi projeleri hayata geçirdik. Milletimizde son 17 yılda hem mahalli idarelerde hem de genel seçimlerde AK Parti´yi birinci yaparak hizmetlerimizden memnuniyetini gösterdi? dedi.

TÜRKİYE´NİN BEKASININ GARANTİSİ AK PARTİ VE CUMHUR İTTİFAKI´DIR

?Partimize gönül vermiş emek vermiş eskilerin dediği gibi teşkilatın tozunu yutmuş tüm yol arkadaşlarımızla irtibatımızı güçlendireceğiz? diyerek sözlerini sürdüren Erdoğan, ?Küçük olsun benim olsun sığlığıyla değil büyük olsun bizim olsun vizyonuyla hareket edeceğiz. Hiç kimseyi dışlamadan kırmadan dökmeden hatta varsa kırık kalpleri tamir ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Son dönemde yaşadığımız hadiseler bize bir gerçeği çok net gösterdi. Türkiye´nin bekasının garantisi AK Parti ve Cumhur İttifakı´dır. Biz ne kadar güçlü olursak ülkemizde o kadar güçlü olacaktır dedi.



  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı