G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erdoğan´dan belediye başkanlarına uyarı

Erdoğan´dan belediye başkanlarına uyarı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara´da ağırladığı belediye başkanlarını uyararak, "Vatandaş bana ulaşıyor, size ulaşamıyorlar" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara´da ağırladığı belediye başkanlarını uyararak, ?Vatandaş bana ulaşıyor, size ulaşamıyorlar? dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO´da AK Partili 884 belediye başkanı ile bir araya geldi. Habertürk TV´den Çimen Çetin´in edindiği bilgilere göre; Toplantının basına kapalı bölümünde Cumhurbaşkanı, belediye başkanlarına yönelik uyarılarını sürdürdü.

?BELEDİYE BAŞKANLARINA ULAŞAMIYORUZ? ELEŞTİRİLERİNİ İLETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlardan gelen ? Belediye başkanlarına ulaşamıyoruz? eleştirilerini ilk ağızdan iletti, bunun AK Parti´nin ilkeleri ile bağdaşmadığını söyledi. Asıl patronun vatandaş olduğunu, halkla daha çok temasta bulunmalarını istedi.

Belediyelerin AK Parti´nin vatandaşa bakan yüzü olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın bir uyarısı da imar değişikliği işlemleri ile ilgili oldu. Bunun bir rant alanı olarak görüldüğünü ancak doğrusunun o bölgede yaşayanların görüşlerinin alınarak yapılması olduğunu vurgulayan Erdoğan, 2019 mart ayının kasım ayında yapılacak seçimlerin de bir provası olduğuna dikkat çekti.



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false