G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erzurum AK Parti´den vatandaşa 100 Bin Türk Bayrağı

Erzurum AK Parti´den vatandaşa 100 Bin Türk Bayrağı

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından Zeytin Dalı Harekâtı´na destek amacıyla vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından Zeytin Dalı Harekâtı´na destek amacıyla vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.
 
Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye´nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ´a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı´na AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından Türk bayraklarıyla destek verildi.
 
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, beraberinde Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, vatandaşlara ve esnafa milli birlik ve beraberlik adına 100 bin adet Türk bayrağı dağıttı.
 
 
 
Türkiye´nin çok önemli bir süreçten geçtiğini belirten AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, bu davaların halkın sahiplendiği davalar olduğunu ifade ederek ,"Başta hain terör odaklarının temizlenmesi hassasiyeti davasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın dik duruşu ve kararlı yürüyüşüyle bu önemli dava Türkiye´nin kalkınma, gelişme ve terörden arınma davasıdır. 15 Temmuz´u Erzurum´da yaşadık. Mustafa Kemal Atatürk´ün önderliğinde cumhuriyetimizin kurulduğu dadaşlar diyarı Erzurum´da bayrağına, devletine, vatanına sahip çıkma bilinci son derece yüksek. Askerimiz Suriye´ye girdiği günden itibaren vatandaşlarımızın ne kadar duyarlı olduğunu gördük. Kahraman Türk Ordusu terör odaklarının temizlenmesi için hain terör örgütleriyle savaş halindedir. Rabbim onların her zaman yardımcısı olsun. AK Parti Erzurum İl Başkanlığı olarak Zeytin Dalı Harekâtı´na şanlı Türk bayrağımızı dağıtarak destek olduk. Vatandaşlarımız milli birlik ve beraberlik adına Türk bayraklarımızı iş yerimize ve dükkanlarımıza asarak kahraman Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha gösterelim? dedi.
 


  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false