G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ERZURUM BELEDİYELERİNDEKİ FETÖCÜLER NE OLACAK?

ERZURUM BELEDİYELERİNDEKİ FETÖCÜLER NE OLACAK?

ERZURUM BELEDİYELERİNDEKİ FETÖCÜLER NE OLACAK?

 

 

Devletin kamu kurum ve kuruluşlarının her kademesinde FETÖ unsurları dalga dalga temizlenmeye başlandı. 

Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Hâkim-Savcı, Öğretim Üyesi, Öğretmeler ve Emniyet görevlilerinin de olduğu FETÖ mensupları açığa alınmaya devam ediyor.

Önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde 15 Temmuz Darbe girişimi milat edildi açıklamasını yaparak, devletin kamu kurum ve kuruluşlarının her her kademesinde FETÖ unsurları dalga dalga temizlenmeye başlandı. Bu kapsamda İBB Personeli 300 FETÖ yanlısı görevden elçektirilmiştir. açıklaması yaptı

ERZURUM´DAKİ BELEDİYELERDE KONUŞLANMIŞ FETÖCÜLER NE OLACAK?

Şimdi tüm gözler Erzurum Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Yakutiye Belediyesi, Aiziye Belediyesi ve Palandöken Belediyesine çevrildi.

Belediye Meclis üyeleri başta olmak üzere tüm personelin yeniden gözden geçirilmeleri için Belediye Başkanları tarafından bir an evvel düğmeye basılması bekleniyor.

30 Mart mahalli seçimleriyle AK Parti teşkülatlarına ve özellikle Belediye Meclis üyeliğine sızma girişimi içerisinde oldğu dillendirilen FETÖ yanlılarının bugün halen kamufle olarak görevlerinin başlarında olduğu düşünülüyor. Özellikle 30 Mart mahalli seçimleri öncesi Başkanların iradeleri dışında bir takım güçler tarafından Meclis üyeliklerine yerleştirilen kişilerden oldukları da kamuoyunda konuşuluyor.

GÖZLER BELEDİYE BAŞKANLARINDA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere onlarca Belediye Başkanı tarafından Belediye bünyelerinden ayıklanan FETÖ yanlılarının açığa alınması sonucu Erzurum Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Palandöken Belediyesi, Aziziye Belediyesi ve Yakutiye Belediye Başkanları Mehmet Sekmen, Ali Korkut, Muhammet Cevdet Orhan ve Orhan Bulutlar´ın kamuoyuna doyurucu bir açıklama yapmaları bekleniyor. 



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli