G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ERZURUM VALİSİ OKAY MEMİŞ´TEN DE İSTİYORUZ

ERZURUM VALİSİ OKAY MEMİŞ´TEN DE İSTİYORUZ

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, öğrenciye cep telefonu yasağının il genelindeki tüm okullarda uygulanması talimatını verdi. Bizde Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş´ten benzer bir talimat bekliyoruz

 

 

 

 

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, önceki gün valilik Toplantı Salonunda düzenlenen ve geniş katılımlı gerçekleştirilen toplantıda, hali hazırda Gümüşhane´de bazı okullarda uygulanan öğrenciye cep telefonu yasağının il genelindeki tüm okullarda uygulanması talimatını verdi.

Toplantıda Kaymakamlar ve Milli Eğitim yöneticilerine talimat vererek denetimlerde bu hususa özellikle dikkat edileceğini vurgulayan Vali Taşbilek, ´Bütün okul idarecileri sabah okula gelen öğrencinin telefonunu kapattırıp oraya uygun bir yer yaptıracak ve herkesin telefonu kapatılmış bir şekilde nöbetçi öğretmenin kontrolünde muhafaza edilecek. Giderken de öğrenci oradan alıp gidecek. Bu konuda kesinlikle sınıfa telefon girmeyecek. Sınıfa giren telefon açık kalıyor ve ders dışı her türlü faaliyetin icrası mümkün hale geliyor. Kaymakamlara da talimatımız. Öğrenci tabi ki telefonunu getirebilir. Sonuçta ailesi ile irtibat kurmak zorunda. Okula gidene kadar ve okuldan çıktıktan sonra irtibat kuracak. Akşam evde yatağın içerisinde bile bakıyor. En azından 4-5 saatte olsa çocuklarımızı telefondan koruyalım´ dedi.

ERZURUM VALİSİ OKAY MEMİŞ´TEN DE İSTİYORUZ

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek´in Okullarda öğrencilere cep telefonu yasağının şehrimizde de uygulanması gerektiğini savunan vatandaşlar, Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş beyfendi´nin de yerinde talimatını şehrimizde de hayata geçirmesi için göreve davet ettiler. 



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli