G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ERZURUM DOLU DOLU BİR RAMAZAN GEÇİRİYOR

ERZURUM DOLU DOLU BİR RAMAZAN GEÇİRİYOR

ERZURUM DOLU DOLU BİR RAMAZAN GEÇİRİYOR

ERZURUM DOLU DOLU BİR RAMAZAN GEÇİRİYOR

 Palandöken Belediyesi tarafından hazırlanan ramazan etkinliklerinde TRT sanatçılarından, semazen gösterilerine, tiyatro gösterilerinden ilahi gruplarına kadar eğlenceyi doya doya yaşamak mümkün.

Palandöken Belediyesi tarafından hazırlanan ramazan etkinlikleri dolu dolu geçiyor. Ramazanın ilk haftası başlayan ve TRT emekli sanatçılarından Mehmet Çalmaşır, TRT Ses Sanatçısı Ümit Turan, konuk sanatçı Didem Dilara Duman söylediği bir birinden güzel türküleriyle unutulmaz akşamlar yaşatıyorlar. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ?Öncelikle idrak ettiğimiz ayların en bereketlisi ve en hayırlısı olan bu mübarek Ramazan ayda birlik ve beraberlik diliyorum. Ramazan ayının manevi huzur ve sükûnetine yakışır bir ay olması için insanları kaynaştırama ve dayanışmasını sağlamak amacıyla böle bir sosyal, kültüre ve sanatsal etkinlik yaptık. Biliyorsunuz 5 Ağustosta bu mübarek ayı karşılama adına ?Gönül Dilinden Esintiler? programı yapmıştık. 
Şimdi ise Ramazan ayını dolu dolu geçirmek adına TRT Erzurum Radyosu?nun Ses Sanatçısı olan ve kendisini büyük bir zevkle dinlediğim Sayın Mehmet Çalmaşır ve ekibi haftanı üç günü yani Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Palandöken Aile Çay Bahçesinde halkla buluşuyor. Yine Ramazan ayı boyunca Çarşamba günleri Semazen Gösterisi, şiir dinletisi, Türk Sanata Musikisi gibi ramazan ayını manevi havasına uygun yapılan etkinlik ile ilçe halkımızın hoş vakit geçirmesini amaçladık. Ayrıca belediyemiz tarafından üç ayrı noktaya iftar sofraları kurduk. Tüm halkımız bu iftar sofralarından yaralanabilir. 
Maddi imkanı olmayan dar gelirli vatandaşlarımıza ise gecen yıl olduğu gibi bu yılda gıda yardımın da bulunacağız. Palandöken ilçe halkımızın her zaman yanı da olduğumuzu bir kere daha yenilerken Ramazan-ı Şerifini hayırlı olmasını temenni ediyor tüm halkımıza selam ve saygılarımı sunuyorum? dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı