G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ERZURUM´DA FETÖCÜLER KOL GEZİYOR

ERZURUM´DA FETÖCÜLER KOL GEZİYOR

Sayın Başbakanım Erzurum´daki FETÖCÜ Belediye Başkanlarını Ne Zaman İhraç Edeceksiniz?

 

 

Gazetemiz; AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım´a milletin beklentilerini duyurdu: FETÖcü belediye başkanlarını, meclis üyelerini, varsa milletvekillerini ihraç edin!

Hükümet FETÖcü personeli açığa alıyor, AK Parti FETÖcü başkanları ne zaman ihraç edecek?

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Binali Yıldırım Hükümet´e bağlı bakanlıklarda FETÖcüleri tasfiye ediyor ama yine kendisinin başında bulunduğu paralel yapı bağlantısı olan AK Parti teşkilatlarında başkan ve yönetim kurulu üyelerinin, AK Partili Belediye Başkanları ve meclis üyelerinin partiden ihraç edilmesi ya da açığa alınması hususunda aynı kararlığı göstermiyor.

Kamu çalışanlarından 17 Aralık sonrası FETÖ´nün okullarına çocuklarını gönderenler ve bankalarına para yatıranlar sistem üzerinden tespit edilerek açığa alınıyor, aynı kıstas nedense teşkilat mensuplarına, belediye başkanlarına ve meclis üyelerine uygulanmıyor!

Hocamın canı istemiş diyerek Erzurum´dan Pensilvanya´ya Göğermiş Peynir gönderenler, Yaptığı Dükkan İhalesini sıradan vatandaşlar almış diye ihaleyi iptal edip daha sonra Fetöcülere verenler, Seçim çalışmaları süresince Cemaate yakın kişilerden oy alabilmek için Fetöcülerle kol kola dolaşıp bugün FETÖ Terör örgütü mensubu olduğu için tutuklanan dava arkadaşlarını tanımayanlar, İlçesi sınırları içerisinde Cemaat tarafından bir Anaokulu Yapılsın diye 2 Bin Beş yüz Metrekare Arsayı Biabedel Karşılığı Cemaate Peşkeş Çeken ve daha sonra Ben Fetöcülere değil Alt Cemaate verdim diyerek kendisini Alt Cemaate kamufle etmek için çalışanlar, İhale usulüyle değil Encümen kararlarıyla Fetöcülere dağıtılan arsaların baş müsebbipleri, Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ve bir çok partiliyi içerisinde barındıran Ak Parti´de bir an evvel bir temizlik yapılması bekleniyor.

Bugüne kadar üst rütbeli komutanların açığa alınmasını ayrı tutalım nihayetinde darbe girişiminin baş aktörleri onlar, diğer tarafta kamudan 70 bin insan uzaklaştırıldı, buna rağmen Erzurum AK Parti çatısı altında etkin şüphe düzeyinde dahi paralel bağlantısı olan hiç kimse yok?

AK Parti teşkilatlarında, paralel bağlantısı olduğu gerekçesiyle belediye başkanları ve meclis üyelerinden istifa etmeleri gibi bir yöntem geliştirilecekse, millete saygısızlık ötesinde ihanet olur.

Bu darbe girişimi milletimize karşı yapılmakla birlikte en başta AK Parti Hükümeti´ne ve onun Kurucusu Genel Başkanı Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a karşı yapılmıştır.

AK Parti Genel Başkanı Başbakanımız Binali Yıldırım´ın hemen paralel bağlantısı tespit edilen Pensilvanya´ya Göğermiş peynir Gönderen, Fetöcülere Biabedel Karşılığı Arsa tahsis eden Belediye başkanlarını, meclis üyelerini varsa milletvekillerini partimizden ihraç etmesini istiyoruz.

OHAL yasasında etkin şüphe gerekçesiyle bir çok insan açığa alındı, Erzurum´da etkin şüphe taşıyan, paralel yapının kurum ve kuruluşlarına 17 Aralık sonrasında da devlet imkanlarını kullanarak yardımcı olan belediye başkanları vardır.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan´ın belediye başkanlarına yaptığı çağrı hiçbirinin vicdanında yankı bulmamıştır; Belediyeler tarafından tahsis edilen arsalar geri alınmamış hatta kira sözleşmeleri de iptal edilmemiştir.

Şöyle ufak bir beyin Jimnastiği yaparsak hemen aklımıza gelenler olacaktır. Örneğin Bugün FETÖ silahlı terör örgütü operasyonları kapsamında gözaltına alınan Eski Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak´ın yoğun çaba ve gayretleri sonucu 2004 yerel seçimleri öncesi göreve getirilen Belediye Başkanları kimlerdi?

Fatih Cengiz ismi hemen aklınıza gelebilir.

Fatih Cengiz Tutuklu ya diğeri?

Belediye Başkanlarının, meclis üyelerinin ya da milletvekillerinin FETÖ bağlantısı tespit edilemese dahi yardım ve yataklıkta bulunan kim varsa bedelini ödemelidir.

Bir esnafın verdiği himmet ve burs paraları nasıl onu FETÖcü yapıyorsa o yardımlara nispetle kat kat fazlasını veren belediye başkanları sırf AK Partili oldukları için korumaya alınabilir mi?

Sayın Başbakanım;

Hayatımıza kasteden, bizleri bir gecede infaz edecek olan FETÖ´ye yardımcı olan kardeşimiz de olsa Bedir tavrını göstermek zorundayız.

Bu millet nasıl darbeye karşı çıkmışsa, darbecilere destek veren belediye başkanlarına karşı çıkacak iradeyi gösterecektir.

Milletin duygularına daha fazla ket vurmadan kendi içimizdeki pislikleri temizleme iradesini göstermenizi istiyoruz!



Anahtar Kelimeler: ERZURUM FETÖCÜLER GEZİYOR
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli