G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erzurum`da Et Sıkıntısı Yok

Erzurum`da Et Sıkıntısı Yok

Erzurum`da Et Sıkıntısı Yok

85053İhsan KUMRU-Et ve Süt Kurumu Müdürü İsmail Atasever, hem fiyat olarak hem de ihtiyacı karşılamada ette şuan itibariyle her hangi bir sıkıntının olmadığını söyledi.

Et ve Süt Kurumu Müdürü İsmail Atasever, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte artan et tüketimine Erzurum?un et stokunun hazırlıklı olduğunu ve et fiyatlarındaki son durumu değerlendirdi.

Et ve Süt Kurumu Müdürlüğünde et satışı yapılmadığı ve et olmadığı söylentilerine cevap veren  Et ve Balık Kurumu Müdürü İsmail Atasever,   Et ve Süt Kurumu Müdürlüğü mağazalarında et sıkıntı var yönündeki söylemlerin gerçek dışı olduğunu söyledi.

Atasever,? Et ve Süt Kurumu Müdürlüğümüzde et satışı yapılmadığı ve et olmadığı söylentileri bazı söylentiler dolaşıyor.   Tüm vatandaşımıza yetecek kadar et var. Özellikle vatandaşımızın kıyma taleplerini karışlamak adına gece gündüz çalışıyoruz. Şuanda, Et ve Süt Kurumu Müdürlüğümüzün mağazalarında kıyma 20 TL kuşbaşı ise 24 TL?den satışa sunuluyor. Hiçbir şekilde kurumumuzda kuşbaşı ve kıyma et satışı sıkıntısı yaşamıyoruz. Et Balık Kurum Müdürlüğümüzün 3 mağazasında sadece kıyma satışı olarak günlük 4 ton satış yapılıyor. Madem et sıkıntısı yaşıyor isek günlük 4 ton et satışı nasıl yapılıyor. Bu söylentilere vatandaşımız kulak asmasın. Bu asılsız söylentilere kimse inanmasın.  Vatandaşımızın huzurlu bir Ramazan ayı geçirmesi için her türlü imkânımızı seferber etmiş durumdayız. Erzurum?da yıllardır hizmet veren kuruluşumuz, özellikle son yıllarda yaptığı çıkışlarla hayvancılık sektörünün gözbebeği haline gelmiştir. Besiciliğin katma değer üreten bir iş kolu haline gelmesinde büyük bir payı bulunan kurumumuz, aynı zamanda çiftlikten sofralara kadar uzanan üretim sürecinde de, kendini yenilemiş, kaliteli ve hijyenik üretim prensibiyle hareket etmiştir. Vatandaşlarımızdan ricamız, paralarını sahte ve kalitesiz ürünlere vermemeleri yönündedir. Erzurum?daki satış mağazalarımızla vatandaşımızın hizmetine amade durumdayız.? dedi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı