G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ERZURUM`DA SELÇIK DAMGASI

ERZURUM`DA SELÇIK DAMGASI

ERZURUM`DA SELÇIK DAMGASI

ERZURUM`DA SELÇIK DAMGASI

 Konya  Selçuklu Üniversitesi  İletişim  Fakültesi öğrencileri , Atatürk  Üniversitesi   İletişim  Fakültesi tarafından bu yıl 7`ncisi düzenlenen "Uluslar arası Kar Film  Festivali "nden Kurmaca, Belgesel ve Deneysel kategorilerinde 3`ü birincilik olmak üzere 4  ödül birden aldı.  Festivalde  en çok  ödül  alan Üniversite olan Selçuk Üniversitesi, geceye damga vurdu. 

24-25 Mart 2011 tarihleri arasında deneysel, kurgusal, belgesel ve reklam olmak üzere 4 ayrı kategoride gerçekleştirilen festivalde 44 
kısa metrajlı film yarıştı. 

Atatürk 
Üniversitesi   İletişim  Fakültesi Kültür ve Gösteri Merkezi ile  İletişim  Fakültesi Konferans Salonu`nda düzenlenen  ödül  törenine akademisyen ve  öğrencilerin  yanı sıra Türkiye`nin önde gelen yapımcı ve yönetmenleri de  katıldı Festivalde  Türkiye genelindeki İletişim Fakülteleri ile Güzel Sanatlar Fakülteleri`nin Sinema-TV bölümleri ve meslek yüksekokullarının Radyo- Televizyon  bölümlerinde eğitim gören  öğrenciler  yarıştı.

 

SELÇUK İLETİŞİM`E 4 ÖDÜL 

2 gün süren 
festival  sonunda `Kurmaca` dalında Selçuk  Üniversitesi   İletişim  Fakültesi Radyo- Televizyon  ve Sinema Bölümü  öğrencilerinden  Volkan Emrecik "Nefes" adlı filmi ile birinciliğe layık görüldü. Aynı bölüm  öğrencilerinden   Deniz   Yıldız  `Kurmaca` kategorisinde `Mihman` filmi ile ikincilik  kazanırken , `Belgesel` kategorisinde Bilal Gültekin "İki Teker" filmi ile birincilik  ödülünü  elde etti.  Festivalin  `Deneysel` kategorisinde ise, Gazetecilik Bölümü  öğrencisi  Demet Öztürk "Pent Pa" filmi ile birinci oldu. 

MARKA FAKÜLTENİN HAKLI GURURU 

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, katıldıkları  
her festival  ve  yarışmada   üniversiteyi  ve Konya`yı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, "Bu festivalde  de fakültemiz  öğrencileri  3 birincilik ve 1 ikincilik  ödülü  alarak büyük bir başarıya imza attı. Bu haklı gururu öğretim üyelerimiz ve  öğrencilerimizle  birlikte yaşıyoruz. Her geçen gün gelişen fakültemizin bundan sonra da büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Öğretim üyelerimizi ve  öğrencilerimizi  yürekten kutluyorum." dedi. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı