G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erzurumdaki Cinayetin Sırrı Çözüldü!

Erzurumdaki Cinayetin Sırrı Çözüldü!

Erzurumdaki Cinayetin Sırrı Çözüldü!

Cinayetin, intikam almak için işlendiği tahmin ediliyor. Bıçaklanarak öldürülen Emine Karataş'ın infazı, büyük ölçüde aydınlatıldı.

KAYIP KIZ ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNDU

Erzurum'da bir mobilya mağazasında çalışan Emine Karataş, Nafiye ve Remzi Karataş çiftinin 5 kızından biriydi. Dün akşam saatlerinde Tahtacılar Caddesi üzerinde bulunan iş yerinden ayrılıp Karskapı caddesi üzerindeki evine gitmek üzere yola çıktı. Genç kızdan bir daha haber alınamadı. Ailesi polise, kayıp müracaatında bulundu. Emine Karataş'ı arama çalışmaları sürerken, bugün akşam saatlerinde metruk bir binada kadın cesedi bulunduğu yönünde polise ihbar geldi. Yakutiye ilçesi Taşmescit Mahallesi Kuşbaz Sokaktaki metruk binaya girerek eski odunları yakmak için almak isteyen iki kişi, yarı çıplak haldeki genç kıza ait cesedi görünce polisi aradı. Mahallede geniş güvenlik önlemi alan Polis, sağlık ekiplerini çağırdı. Yüzü kanlar içinde olan genç kızın ölmüş olduğu belirlendi. Bulunan kadın cesedinin, kayıp müracaatı yapılan Emine Karataş olduğu tespit edildi.

KATİL ZANLISI İŞTEN ATILAN MESAİ ARKADAŞI

Savcının olay yeri incelemesinin ardından Emine Karataş'ın cesedi, otopsi için Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Annesi ve erkek kardeşi Murat Karataş ile birlikte yaşayan Emine Karataş'ın ölüm haberi ailesini yasa boğdu.Genç kızın ölümü ile ilgili olarak polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında cinayet zanlısı olarak Emine Karataş'ın parasını çaldığı iddiasıyla şikayetçi olması üzerine iş yerinden atılan A.T., gözaltına alındı.

'TEHDİT EDİYORDU' İDDİASI

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliğine götürülen A.T.'nin işinden atıldığı için Emine Karataş'a karşı kin duyduğunu söylediği öğrenildi. A.T.'nin Emine Karataş'ı rahatsız ettiği, bir kaç kez ise tehdit ettiği iddia edildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor. Emine Karataş'ın eden işe, işden evine gidip gelen ve çevresinde çok sevilen bir kız olduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false