G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

?Erzurumlu Olmaktan Her Zaman Gurur Duydum?

?Erzurumlu Olmaktan Her Zaman Gurur Duydum?

?Erzurumlu Olmaktan Her Zaman Gurur Duydum?

ALA,´AK PARTİ TÜRKİYE´NİN PARTİSİDİR´


AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı sabah kahvaltısında bir araya gelen Bursa Milletvekili Efkan Ala, ?Erzurumlu olmaktan her zaman gurur duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum.

İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız partimizin değerli Yönetim Kurulu Üyelerine göstermiş oldukları bu nazik kahvaltı davetine teşekkür ediyorum. Partimize gönül veren değerli yöneticiler, AK Parti bir harekettir Türkiye için bir partidir. Bizim kültürel değerlerimiz için üç kıta için bir harekettir dolayısıyla hareketin lideri olur, hareketin kadrosu olur, hareketin gönüllüleri olur, hareketin sahibi olur ama hareketin eski yeni üyeleri olmaz ve önce görevi almış olanlar olur. Sonra bayrağı devretmiş olanlar olur, sonra bayrağı devralacak olanlar olur.

AK Parti Türkiye´nin partisidir. Sadece partilerden bir parti değildir bizde üçüncü dönem dördüncü dönem diye bir şey yoktur. Bizim için önemli olan arzu etiğimiz istikamette olabilmektir. Bizim için hedeflerimizin Türkiye için gerçekleşmesidir? dedi.
Efkan Ala, daha sonra, hava yolu ile Ankara´ya uğurlandı.



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı