G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ERZURUMSPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ

ERZURUMSPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ

Spor Toto Süper Lig´in 13. haftasında düşme hattına yer alan Erzurumspor, üst sıraları zorlayan Antalyaspor´u, 76. dakikada Deigo´nun kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup etti ve çıkışını sürdürdü.

Temposu yüksek, pozisyonu kıt ilk yarıda ev sahibi, isabetli pas oranı ile adeta rakibine top göstermedi. Kanat ataklarına bel bağlayan Mehmet Özdilek´in takımı bu 45´te ceza sahasına gönderilen 12 ortadan yararlanamadı. 2 puanda aldığı Erzurumspor´a kısa zamanda takım ruhu kazandıran Şifo, güven aşıladığı suskun yıldızları ile kazanmaya yakın taraftı. Sehic kalesinde kusursuz oynarken, savunmada Lokman ve Egemen liderliğinde Dadaşlar 3 puana ulaştı.

3´te Emrah´ın şutu yandan auta çıktı.

17´de Zeki´nin ceza sahası yayından çektiği şut, üst direği sıyırıp, auta gitti.

45+1´de Özer´in kafa şutu skorunu değiştirmeyince ilk yarı 0-0 geçildi.

İkinci yarıda Erzurumspor oyuna giderek ağırlığını koydu. Özellikle Emrah´ın kanat bindirmeleri, İbrahim´in mesafe tanımayan şutları, rakip savunmayı bunalttı. Oyunun bu anlarında Boffin, tecrübesi ve yaptığı kurtarışlarla savunmayı toparlayan isim oldu. 

60´ta Tshabalala, Emrah´ın penaltı noktasına gönderdiği ortaya vurduğu kafa, rakibi sevindiren cinsten olunca, Erzurumspor mutlak bir pozisyondan yararlanamadı.

62´de İbrahim´in 25 metreden savurduğu şut, üst direkten sahaya döndü.

76´da Emrah, orta alanda kazanılan faulde atışı, rakip ceza sahası içine doldurdu. Antalyaspor kaptanı Diego´nun ters kafası, Erzurumspor´un gol sevinci oldu: 1-0.

86´da bu kez Erhan Çelenk´in şutu direkten döndü.



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli