G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erzurumspor'dan destek çağrısı

Erzurumspor

Erzurumspor'dan destek çağrısı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup`ta şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı İstanbul Güngörenspor maçında gurbetteki Dadaşlar`dan destek bekliyor.

Son iki haftada oynadığı Beylerbeyi ve Orhangazispor maçlarından 6 puan çıkararak, rakiplerinin de puan kaybetmesiyle zirve için oldukça iddialı konuma gelen Mavi Beyazlılar, Pazar günü yapılacak maçtan taraftar desteğiyle 3 puanı almanın hesaplarını yapıyor.

İstanbul`daki tüm dernek ve vakıfların Güngörenspor maçı için organize olup, zorlu virajda takımlarına sahip çıkmaları beklenirken, B.B. Erzurumspor yönetimi de gurbetteki Dadaşlar`a destek çağrısında bulundu.

Mavi Beyazlı yöneticiler, İstanbul Güngörenspor`un puan cetvelinin son sırasında yer almasına rağmen iyi bir takım olduğunu ve kendilerini son derece zorlu bir 90 dakikanın beklediğini belirterek, "Taraftar desteğiyle bu zorluğun üstesinden geleceğiz" dediler.

Güngören Mimar Yahya Baş Stadı`nda 29 Mart Pazar günü saat 13.00`de başlayacak maçta İstanbul`daki dernek, vakıf ve federasyonların ilgi göstermesini beklediklerini belirten yöneticiler, "Sadece İstanbul değil, yakın illerdeki hemşehrilerimizi de yanımızda görmek istiyoruz. Ligde artık kolay maç kalmadı. Son derece kritik bir sürece girdik. Puan kaybının telafisinin oldukça güç olacağı bu süreci taraftarlarımız, hemşerilerimizin desteğiyle aşıp, şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştular.

SAKATLAR TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Öte yandan B.B. Erzurumspor`da İstanbul Güngörenspor maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Turhan Özyazanlar yönetiminde çalışmalarını sürdüren Mavi Beyazlılar da, sakatlıkları yüzünden Orhangazi maçında forma giyemeyen Cihan ve Osman Berkay`ın yanı sıra Orhangazi maçında sakatlanan Özkan da takımdan ayrı çalıştı. Cihan ve Özkan düz koşu yaparken, Osman Berkay ise spor salonunda kendine verilen programı uyguladı.

GÜNGÖREN MAÇA ÇOK ÖNEM VERİYOR

B.B. Erzurumspor`un rakibi İstanbul Güngörenspor da Pazar günü oynanacak maça büyük önem veriyor. Küme düşmesi büyük ölçüde kesinleşen grubun son sırasında yeralan Güngörenspor`un, B.B. Erzurumspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandığı öğrenildi. İstanbul temsilcisinin, Ankara Demirspor maçında dinlendirilen 5 oyuncusuna da bu maçta yer vermesi bekleniyor.

 



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli