G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erzurum´u Asalaklardan Kurtarmalı!

Erzurum´u Asalaklardan Kurtarmalı!

Toplumda son günlerde tavan yapan bu hastalık karşısında TIP adamlarının çaresiz kaldığı öğrenildi. Bu hastalığa tutulanların ?klinik vaka? olduğu ve tedavilerinin de mümkün olmadığı belirtiliyor.

 

Herhangi bir makama gelebilmek için atmadıkları takla kalmayan, hatta o makamı hak etmedikleri halde, ?milli ve manevi değerleri? kullanan pek çok insan, belli yerleri kapmanın fırıldaklığı ile dönmeye devam ediyorlar.

Küçük yaşta çevirdikleri topaçların etkisinde kalan nicesinin, yaşamları boyu dönmeye ve takla atmaya devam ederlerken, aslında zerrece kıyısına köşesine uğramadıkları milli ve manevi değerleri de kullanmaktan geri durmamaları hayret ve ibretle takip ediliyor.

Şehrimiz Erzurum´da zerrece vasıf ve liyakatten yoksun nice asalağın, kendi eş dost ve akrabalarını da kollayarak adeta bir klan mantığı çerçevesinde devletin ve milletin altını oyma girişimlerine vatanperver insanların geçit vermemesi bekleniyor.

Belli yerlere gelmeden mülakat tarihinden günler önce puanların verildiği ve özellikle vasıfsız insanlara yüksek puan verilerek Devletin altının oyulduğu herkesçe biliniyor.

Haksız puan ve adam kayırmalarla DEVLETİN ve MİLLETİN altını oyan asalakları çok yakında Şehrin En çok takip edilen Yorum Programı HAFTAYA BAKIŞ bir bir ifşa edecek.



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false