G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erzurum'un Turist Aday Adayları Arasında Yine TEVFİK ÖZEL vAR!

Erzurum

Erzurum'un Turist Aday Adayları Arasında Yine TEVFİK ÖZEL vAR!

Erzurumspor'un 2000'li yıllarda geçirmiş olduğu Dar boğaz'da Bir anda ortaya  çıkarak Erzurumspor'u kurtaracak Adam olarak Takımın başına gelen ve o güne  kadar ne ismini ne de kendisini tanıdığımız Aslen Erzurum'lu olan fakat  Ankara'da yaşayan işadamımız Tevfik Özel, Değil Erzurumspor'u Kurtarmak,  Erzurumspor'un kapanmasında baş aktör olarak tüm şehrin hafızalarına adeta  ismini kazımıştı.

Ankara'da yaşayan İşadamı Tevfik Özel, Geçtiğimiz günlerde ise; AK Parti'den  Aday Adayı olduğunu açıklayarak Siyaset gündeminin en çok konuşulan ismi olarak  bir kez daha hafızalarda canlandı. Tevfik Özel'in Adaylığıyla ilgili görüşlerini  beyan eden AK Partililer ve Erzurumlu vatandaşlar şunları söylediler.

Erzurumspor'un 2000'li yıllarda geçirdiği ağır ve hasarlı enkazın vermiş  olduğu yaraların kapanması için taşın altına elini soktuğuna inandığımız ve o  güne kadar kendisini tanımadığımız, ismini bilmediğimiz Tevfik Özel, Bir anda  Erzurum halkını ümitlendirmiş, Erzurumspor'un güzel günlerine geri dönmesi için  adeta bir kurtarıcı olarak tüm şehirde heyecan yaratmıştı.

BU HEYECAN TEVFİK ÖZEL'LE UZUN SÜRMEDİ

Tevfik Özel Başkanlığında, Erzurumspor günden güne, iyiye gitmek yerine ağır  ve hasarlı günlerini kapanma noktasına bırakmış, çaresiz, sahipsiz ve biçare bir  hale gelmiştir. Erzurumspor'un Tevfik Özel Başkanlığında borç Limitleri ikiye  hatta üçe katlanmış, Artık dikiş tutmaz bir hale gelerek kapısına kilit  vurulmuştur.

O günlerde şehrin hafızasına ismini Erzurumspor'un kurtarıcısı olarak  kazımayı planlayan Tevfik Özel, beklenilenin tersine Erzurumspor'un Katili  olarak tarihin Altın sayfalarındaki yerini almıştır.

Halen daha Erzurum ismi üzerinden kendisine bir marka ve AK Partili kimliği  arayışı içerisinde olduğuna inanan AK Partililer, Tevfik Özel'in, Ankara'da  yaşayan bir İşadamı olarak Milletvekilliğine değil. Siyasette ve AK Parti  sıralarında kendisine bir kimlik arayışı mücadelesi verdiğini savundular. Tevfik  Özel'in asıl amacının Milletvekili olmaktan çok, Ankara'da yaşayan bir Erzurumlu  bir İşadamı olarak AK Parti sıralarında yer aldığını bir takım Ankara'daki  Siyasetçilere ısbatlama gayreti içerisinde olduğunun altını çizdiler.

Bu görüş ve düşüncenin, Erzurum'daki AK Partililerin ortak görüşü olduğunun  da altını çizen Partililer, Tevfik Özel ismini Erzurumspor'dan sonra geçtiğimiz  Milletvekili Seçimlerinde Aday Adayı olması münasebetiyle yeniden gördüklerini  ve duyduklarını, aradan geçen beş yıllık zaman zarfında Tevfik Özel'in bir kez  olsun AK Parti Erzurum İl ve İlçe Teşkilatlarının kapısının eşiğinden adımını  atmadığını, Seçimlerden seçimlere ortaya çıkıp Bende AK Partiliyim” dercesine  Erzurum'da görüldüğünü, ifade eden AK Partililer, Tevfik Özel'in bu durumun  Partililerce; Almanya'dan Türkiye'ye gelen Turistlere benzetildiğini söylediler.  Erzurum Çok Güzel, Cağ Kebap Çok Güzel, Yine Gelecek BEN” Bu seçimlerde de  Listelerde kendisine yer bulamayacağını, ama Aday Listelerinin açıklanmasından  sonra Ankara'ya dönüp bir sonraki Genel Seçimlere kadar Tevfik Özel'in  Erzurum'da görülmeyeceğini, belirten Ak Partili yetkililer, Seçimlerden  seçimlere Erzurum'a gelip, AK Parti İl Binasının yerini Havaalanındaki  Taksiciden öğrenen Tevfik Özel ve Tevfik Özel gibi Aday Adaylarının AK Parti  Genel Merkezince İl Teşkilatımızdan istediği sunumda belirtileceğini  söylediler.

Read more: http://www.erzurumhaber25.com/erzurumun-turist-aday-adaylari-arasinda-yine-tevfik-ozel-var.html#ixzz3U5GiRy8N



admin
11.03.2015 15:39:17
Bu adam Erzurumspor`u kapattırdı. Sırada AK Parti mi var?

  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli