G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ETSO, 5 yıldızlı oda sertifikasını aldı

ETSO, 5 yıldızlı oda sertifikasını aldı

ETSO, 5 yıldızlı oda sertifikasını aldı

5 yıldızlı oda unvanı bulunan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, 4´ncü kez sertifika aldı. 5 yıldızlı oda sertifikasını TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Saim Özakalın´a verdi. 

11. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu´nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci´nin de katılımıyla TOBB İkiz Kuleler´de gerçekleştirildi. Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, enerji giderleri azalırken, döviz kazandıran işlerde sıkıntılar yaşadıklarını kaydetti. Başkan Hisarcıklıoğlu," Sertifika alan oda ve borsaların sayısı 233´e yükseldi. Bununla iftihar ediyorum.

Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra´daki, Paris´teki, Berlin´deki oda ve borsalar seviyesine ulaşmış durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalarımız da minimum aynı seviyede hizmet veriyorlar. TOBB ailesi içindeki 365 oda ve borsanın 233´ü dünya standartları üstünde hizmet verdiklerinin en somut belgesi bu" şeklinde konuştu.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası´nın 5 yıldızlı oda sertifikası TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Saim Özakalın´a verildi. Sertifika törenine ETSO Genel Sekreteri Av.Harun Delibaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Kürşat Karagöl de katıldı. 



  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli