G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

FAHİŞELİK VE ERKEK FAHİŞELER

FAHİŞELİK VE ERKEK FAHİŞELER

FAHİŞELİK VE ERKEK FAHİŞELER

FAHİŞELİK VE ERKEK FAHİŞELER

                Fahişelik mesleği insanlık tarihi kadar eski eski olduğu kadarda dinen caiz olmasa da toplumda belirli dengelerin sağlanması açısından düşünüldüğünde var olması gereken bir meslek gibi görünür. Dünya üzerinde var olan tüm mesleklerden daha aşağıda bulunur fahişelik.

Pompei Vezüv'ün ateşleri, kızgın külleri ve taşları, zehirli gazları altında mahvolduğu sırada oradaki kötü karılar, kötü evlerde mesleklerini icra ediyorlarmış.

Sözde modern toplumlarda kadınlar genelevi varda erkekler genelevi neden yok tartışması sürer gider.

Fransızlar fahişelik mesleğini dünyanın en eski mesleği olarak görürüler.

Bu mesleği de önemserler.

Tabii ki Fransız milletinin kendi kültürüdür hoş karşılarlar karşılayabilirler veya genleri ve ruhları fahişeliğe uygun olabilir.

Konumuz fahişelik mesleğini yüceltmek değil fahişeliğin sadece bu mesleği icra eden hayat kadınlarıyla sınırlı kalmadığını vurgulamaktır.

 Dünya üzerinde yaşanan her felaketin bir resmini, bir filmini, bir yazısını okuduğumuzda mutlaka orada fahişelik mesleğini bir fiil icra eden kadınlar olduğu gibi bedenen fahişe olmasalar bile fikren zikren fahişelerden daha aşağı olan insanlarla karşılaşmaz mıyız.?

Bakınız etrafınıza kadın fahişelerin çaresizlikten veya geçim kaygısından bu mesleğe düşenleri olduğu gibi fahişeliği ruhunda taşıyan bize düşmez ama hareketleriyle bizzat fahişe olmak için haşa yaratılmış dediklerimizde vardır.

Bunlar bu mesleklerini ruhlarını da ortaya koyarak yaparlar ve nice evler ocaklar yuvalarda yıkarlar. Her işte ve her suçta kader mahkûmları olabildiği gibi fahişelik mesleğinde de kaderin cilvesiyle düşenler o batağa saplananlar vardır.

Bunlara verilecek en güzel cevapta Allah affetsin,

Allah kurtarsın olur.

Bir fiil fahişelik mesleğini icra eden kadınlar olduğu gibi belki fahişe diyip aşağıladığımız kadınlardan daha kötü huylara sahip erkeklerde vardır bu toplumun içerisinde.

                Bu tür fahişelerden daha aşağı, daha kötü huyları olan insan yüzlü canavarlar her şeyi para sanıp para için her şeyi yapar her yola tevessül ederler.

Onların ruhları bozuktur..

Hatta bazı erkekler vardır ki öylesine nefisleri, hırsları, istekleri çoktur ki biz onlara ‘Allah iyi ki bu adamı kadın olarak dünyaya getirmemiş getirseydi bu adam kesin fahişe olur nice canlar yakar, ocaklar söndürürdü' deriz.

 Fahişeleri alıp satanlara, pazarlayanlara, onlara fuhuş yaptıranlara ne deriz kadın taciri peki toplumda yaşayan üç beş liraya adam satanlara, üç beş lira için hırsızlık yapanlara, yetim hakkı alıp, yetim hakkı satanlara bu milletin ekmeği üzerinden, güveni üzerinden, hisleri, duyguları üzerinden ticaret yapanlara ne diyeceğiz.

Kendi üç beş kuruş çıkarı uğruna;

Bu şehri,

İnsanını,

Geleceğini,

Yarınlarını,

Umutlarını,

Ütopyalarını

Pazara çıkarıp alanlara satanlara bu milleti aldatanlara ne diyeceğiz.

Peki beytül malı, ümmeti muhammedin malını heba edenlere, heder edenlere, devletin ona verdiği yetkiyi makamı kötüye kullanıp eş, dost, akrabalarına, çoluğuna, çocuğuna peşkeş çekenlere ne diyeceğiz.

Yukarda sıraladığım özellikleri taşıyan para karşılığı zina yapan kadınlara ‘KÖTÜKADIN , FAHİŞE' diyorsak ki diyoruz.

O zaman yukarıda sıraladığım özellikleri taşıyan erkeklere de'KÖTÜ ERKEK VEYA ERKEK FAHİŞE' diyeceğim.

Şimdi biliyorum bu yazım üzerine beni küfürbaz suçlamasıyla yargılayanlar yadırgayanlar olacaktır. Benim bir şey diyeceğim yok.

 Beni bu şekilde suçlayanlara da diyorum ki bakınız etrafınıza bana hak vereceksiniz.  . 

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli