G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

FETÖ´nün yeraltı kadrosuna inilmeli

FETÖ´nün yeraltı kadrosuna inilmeli

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, FETÖ operasyonlarına değinerek, ?Biraz daha yer altına inmiş unsurları, bu işleri yöneten, yönlendiren idarecilere yönelinmesini istiyoruz.

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, FETÖ operasyonlarına değinerek, ?Biraz daha yer altına inmiş unsurları, bu işleri yöneten, yönlendiren idarecilere yönelinmesini istiyoruz. Örgütten maaş alıyorlar. Onların peşine düşelim, onlara nefes aldırmayalım? dedi. 

Tokat Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Fuarında Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, kitaplarını imzaladı. Kitap fuarında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avcı, Türkiye´de yaşanmış sorunlara bakarak önümüzdeki süreçte önümüze çıkacak olan halen devam eden gerek radikal-İslami gruplar, gerek cemaat olayının daha temiz hale getirilmesi gerektiğini ifade etti. 

Avcı, ? FETÖ operasyonlarında çok mesafe alındı, ciddi etkinlikleri kırıldı. Ama daha önemlisi 15 Temmuz ile birlikte bu örgüt Türk insanının aklından zihninden silindi. Bu örgüt artık kutsal bir örgüt olmaktan Türkiye´ye faydası olan bir örgüt olmaktan çıktı zarar veren bir örgüt olduğu görüldü. Bu bence en önemli şey. Alınan tüm tedbirlerden yapılan tüm soruşturmalardan çok daha önemli. Çünkü toplumu kaybettim mi her şeyi kaybedersiniz. Kademelerin temizlenmesi mümkün olmayabilir ama etkinlikleri kırıldı. Şuanda kaba saba yürüyen bu işlerin biraz daha sofistike yürütülmesini, biraz daha yer altına inmiş unsurların, bu işleri yöneten, yönlendiren idarecilere yönelinmesini istiyoruz. Sıradan insanlar artık bu işin hedefi olmaktan çıkartılmalı. Bu örgütün kadroları var. Örgütten maaş alıyorlar. Onların peşine düşelim, onlara nefes aldırmayalım.?dedi. 



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı