G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

FİNAL SINAVINI BİN 637 GÖREVLİ PERSONEL YÜRÜTTÜ

FİNAL SINAVINI BİN 637 GÖREVLİ PERSONEL YÜRÜTTÜ

FİNAL SINAVINI BİN 637 GÖREVLİ PERSONEL YÜRÜTTÜ

FİNAL SINAVINI BİN 637 GÖREVLİ PERSONEL YÜRÜTTÜ 

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, gerçekleştirdiği final sınavıyla, bu yıl başladığı eğitim-öğretim sürecinin Güz yarıyılını başarıyla tamamladı. Açıköğretim Fakültesi?nin final sınavı, 29 il ve 35 sınav merkezinde, bin 637 görevli personel eşliğinde yürütüldü.
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, eğitim faaliyetlerine 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İşletme, Sosyal Hizmet Lisans Programları, Çağrı Merkezi Hizmetleri ile İlahiyat Önlisans Programları ve Güvenlik Bilimleri Lisans Tamamlama Programı?yla (POLİTAM) başladı.

 Ülkemizin 81 ilinden kayıtlı öğrencisi bulunan Açıköğretim Fakültesi, Güz yarıyılını, 07 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirdiği final sınavı ile başarıyla tamamladı. İki oturumda toplam bin 637 kişinin görev yaptığı final sınavı, 29 il ve 35 sınav merkezinde gerçekleştirildi.
Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, I. Oturumda 7 bin 195, II. Oturumda ise 2 bin 533 öğrencinin katıldığı final sınavına ilişkin olarak şunları söyledi: ?Bu yıl, 6 program ile başladığımız eğitim sürecimizin güz yarıyılını, 29 ilde gerçekleştirdiğimiz final sınavı ile tamamlamış bulunuyoruz. Ülkemizin dört bir köşesinden açıköğretim hizmeti verdiğimiz öğrencilerimizin eğitim sürecindeki başarılarını ölçmek üzere titizlikle yürüttüğümüz çalışmaların ardından bugün final sınavını gerçekleştirdik. Sınavımız, Türkiye çapında 65 binada, 335 salonda yürütüldü. Sınavımızın iki ay süren hazırlık sürecinde akademisyenler, alan uzmanları, dil denetim uzmanları, bilgi işlem profesyonelleri ve çok sayıda ölçme değerlendirme uzmanı özveriyle çalıştı. Hazırlık ve uygulama aşamasında görev alarak sürecin hatasız bir şekilde yürütülmesine katkıda bulunan ekibime ve sınavın kurallara uygun şekilde yapılmasında emeği geçen tüm sınav görevlilerine teşekkür ediyorum.?



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false