G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Gazeteci Burucu dünya evine girdi

Gazeteci Burucu dünya evine girdi

Erzurum´un sevilen simalarından Gazeteci Kerim Burucu, hayatını Fadime Burucu (Narmanlı) ile birleştirdi. Erzurum Öğretmenevi Düğün Salonu´nda düzenlenen nikah töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Aziziye Belediyesi Nikah Memurluğu personellerinden Perihan Yeşildağlar´ın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile Sevcan Demiray yaptı. Nikahta yüksek ses tonuyla ömür boyu birlikteliğe ?evet´ diyen çiftin heyecanı görülmeye değerken, Yeşildağlar´ın evlilik cüzdanını takdim etmesi için verdiği Milletvekili İbrahim Aydemir, nezaket örneği sergiledi.

Kısa bir konuşma yapan Aydemir, Kerim Burucu´nun gazeteciliğe yıllarını vermiş, mesleğini aşkla ve şevkle yapan bir isim olduğunu ifade ederek, çifti tebrik etti ve ömür boyu mutluluklar diledi. Aydemir, daha sonra evlilik cüzdanını takdim etmesi için gelinin arkadaşı ve nikah şahidi Sevcan Demiray´a verdi. Demiray ise geleneği bozmayarak, genç çifte mutluluklar diledikten sonra evlilik cüzdanını gelin Fadime Burucu´ya takdim etti.

Nikah töreninin ardından çift yakınları ve dostları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Pasta kesiminin ardından Burucu çifti düğüne katılanlarla doyasıya eğlendiler. Damat Kerim Burucu´nun sergilediği oyun performansı ise katılımcılardan tam not aldı.

Çiftin nikah törenine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fevzi Polat, Erzurum Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, ERVAK Başkanı Erdal Güzel, Sağlık-sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Salih Mesci, DHA eski Bölge Müdürü, emekli gazeteci Kadir Sabuncuoğlu, kamu kurumlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gazeteciler ve çiftin yakınları katıldı.

Öte yandan Erzurum Valisi Okay Memiş, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bazı STK temsilcileri ve işadamları da nikah törenine çiçek gönderdiler.

Mesleğe 2000´li yıllarda Doğu TV´de başlayan Gazeteci Kerim Burucu, çeşitli gazetelerde çalıştıktan sonra, uzun yıllar Doğan Haber Haber Ajansı Erzurum Bürosu´nda muhabir olarak çalıştı. Mesleğine halen bağımsız gazeteci olarak devam eden Burucu, iş ahlakı ve mesleğine olan aşkı ve gönül bağıyla örnek bir gazeteci kimliğine sahip?



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli