G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum´da sürdürüyor

Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum´da sürdürüyor

Şampiyon olarak PTT 1. Lig´e yükselen Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum´da sürdürüyor.

Şampiyon olarak PTT 1. Lig´e yükselen Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum´da sürdürüyor. 

Erzurum´a gelen sarı-kırmızılı kafile, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde yeni sezon çalışmalarına başladı. Bugünkü ısınma ve dar alanda oyun çalışmalarıyla antrenmanlarını tamamlayan takım, yeni lige iddialı başladı.

Erzurum´daki kampın son derece iyi olduğundan bahseden Göztepe takım kaptanı Ertuğrul Arslan, yeni sezon çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni gelen futbolcuların uyum süreçlerini yavaş yavaş tamamladıklarını ifade eden Kaptan Arslan, "Buraya geleli 3 gün oldu. Güzel bir ortam var burada. Yeni gelen arkadaşlarımızın uyum süreci ve eski arkadaşlarla kaynaşma dönemindeyiz. Kampta kondisyonlarımızda yüklemeler oluyor. Şu ana kadar her şey iyi gidiyor. Bu sene zorlu bir ligde oynayacağız. Geçen sene şampiyon olduk. Bu senede onun üzerine koymamız gerekiyor. Çok zorlu rakiplerle karşılaşacağız. Ama kendimize güveniyoruz. Kaliteli arkadaşlar aramıza katıldı. İnşallah bu sezon sonunda güzellikleri hep birlikte yaşarız. Tatilden geldik ve ilk dönemimiz. Herkesin kondisyonu düşük oluyor. Buna yönelik çalışmalar yapıyoruz. Öncelikli kondisyon çalışmalarını bitirdikten sonra bir an önce takım içindeki uyumu yakalamaya çalışacağız" dedi.



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı