G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

GÜNDEM ERZURUMSPOR

GÜNDEM ERZURUMSPOR

GÜNDEM ERZURUMSPOR

GÜNDEM ERZURUMSPOR 

2011 Kış Oyunları kapsamında yaptırılan tesisleri gezen Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile kulüp başkanları amatör kümeye düşen Erzurumspor?u konuştular.

Başkanlar takımın amatör kümeye düşmesinden büyük üzüntü duyduklarını belirterek,  " Erzurumspor?u eski günlerine dönmüş olarak görmek isteriz ?dediler.TFF Başkanı Mahmut Özgener ile kulüp başkanlarının Erzurum ziyaretinde Erzurumspor gönüllüleri sahneye çıktı. Bir grup gönüllü Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, TFF Başkanı Mahmut Özgener, Fenerbaçe ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım ve Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat`a Erzurumspor Renklerinden oluşan futbol topu maketlerini hediye ettiler. Erzurum`da baştan ayağa yenilenen ve UEFA Standartlarına kavuşturulan Erzurum Şehir Stadyumu`na Erzurumspor`un yakışacağını ifade eden gönüllüler spor adamlarından destek istediler.Atlama kuleleri gezisinde Orhan Özsoy, Necdet Gümüşenek, Kenan Yıldız ve Selahattin Öğdüm`den oluşan gönüllüler grubu spor adamlarına Erzurumspor flamalarını hediye ettiler. Gönüllüler grubu üyeleri, "Biz Erzurumspor`un adını bir kez daha gündeme taşımak istedik, Türkiye`nin sporuna yön veren isimlere Erzurumspor`un içine düştüğü durumu ilettik. Olimpiyat kentinin, muhteşem stadına Erzurumspor yakışır. Biz bir an önce Erzurumspor`un layık olduğu yere gelmesi için böyle bir girişimde bulunduk" diye konuştular.
TFF Başkanı Mahmut Özgener ve diğer kulüp başkanları da Erzurumspor`un amatör kümeye düşmesinden kendilerini de büyük bir üzüntü duyduğunu belirterek,  "Gönül isterdi ki, Erzurumspor yeniden eski günlerine dönsün, ancak bu Erzurum`un kendi iç sorunu" dediler.
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım ve Galatarasay Başkanı Adnan Polat`ta  Erzurumspor`un liglerde olmamasını kendilerini üzdüğünü belirterek, "Dileriz Erzurum`un profesyonel bir takımı olur. Erzurumlulardan kış sporlarına da ağırlık vermelerini istiyoruz" şeklinde konuştular.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli