G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

GÜRKAN SÖNMEZ VE EROL ÇAVUŞOĞLU ŞEHRİMİZE BİR MADALYA DAHA KAZANDIRDI

GÜRKAN SÖNMEZ VE EROL ÇAVUŞOĞLU ŞEHRİMİZE BİR MADALYA DAHA KAZANDIRDI

Boks Millî Takım Baş Antrenörü Gürkan Sönmez İnşallah Sporda Çok Güzel Hizmetlerimiz Fazlasıyla Devam Edecek Istiklal Marşımızı Tüm Dünyaya Ezberleteceğiz

ERZURUM´A İKİ AYDA İKİ ŞAMPİYONLUK

14-19 Nisan tarihlerinde Mersin´de düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonasinda 64.Kg´da Erzurum Gençlik Spor Kulübü Sporcusu Muhammed Emin Genişel Türkiye Şampiyonu Oldu.

Yine geçen ay 54 Kg´da Türkiye Şampiyonu olan sporcumuz İbrahim Otçu 23-30 Mayıs tarihleri arası Romanya´da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. 

Antrönörlerimizden Erol Çavuşoğlu, elde edilen başarının ardından mutluluklarını şöyle dile getirdiler. Sporda En Büyük Yatırım Alt Yapıya Yapılan Sözünün Ne kadar Doğru Olduğunu Alt Yapıdan Şampiyon Olarak Ve Millî Takıma Giderek Ülkemizi temsil Eden Avrupa Ve Dünya Şampiyonalarında Bizlere Madalyalar Getiren Sporcularımızı Tebrik Ediyoruz.

Yine Avrupa Ve Dünya Şampiyonu Sporcular Yetiştiren Boks Millî Takım Baş Antrenörü Gürkan Sönmez, İnşallah Sporda Çok Güzel Hizmetlerimiz Fazlasıyla Devam Edecek Istiklal Marşımızı Tüm Dünyaya Ezberleteceğiz



  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı