G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

HAFTAYA BAKIŞ DİYOR Kİ; TOPUNUZ GELİN ULAN

HAFTAYA BAKIŞ DİYOR Kİ; TOPUNUZ GELİN ULAN

FETÖNÜN GİZLİ UŞAKLARI HAFTAYA BAKIŞ´I ABLUKAYA ALMAYA ÇALIŞIYORLAR

 

 

Yaklaşık 4 yıldır FETÖ yapılanmasını Erzurum´da deşifre eden ve onlarla tek başına savaşan HAFTAYA BAKIŞ Programı yapımcıları Cem Atmaca ve Ender Yüncü, eğer 15 Temmuz darbesi gerçekleşse idi en büyük zararı gören gazeteciler olacaktı. FETÖ hainlerinin çevirdiği oyunları tek tek kamuoyuna ilan eden HAFTAYA BAKIŞ, gizli FETÖ sevenler tarafından her fırsatta sıkıştırılmaya zor durumda bırakılmaya kalkışılıyor.

Erzurum´da pek çok kişi veya kuruluş FETÖ´nün maklubelerine kaşık sallayıp video kasetler ışığında ağlarlarken HAFTAYA BAKIŞ bu yapıya ?PARALEL YAPI? diyerek onlarla mücadele ediyordu.

Şehrin pek çok önde geleninin eşleri ?sohbetlere katılıp mütevveli abla? kategorisinde yer alırken, bazılarının da kahvaltılı sohbetlerde FETÖ yapısına maddi destek sağladığı şehir kamuoyunda açık seçik dile getirilen konuların başında geliyor.

FETÖ´den nemalanan ve şimdilerde ?YAN CEMAAT? hüviyeti ile gizli FETÖ severlik yapan nicesinin, HAFTAYA BAKIŞ programı ve yapımcıları Cem Atmaca ve Ender Yüncü´den kuyruk acıları gereği farklı bahanelerle köşeye sıkıştırmaya çalışmaları hayret ve ibretle takip ediliyor.

HAFTAYA BAKIŞ kamuoyu adına şehirde konuşulanları yeniden kamuoyuna soruyor;

-FETÖ´ tutuklularının ifadelerinde ismi geçen etkili isimler kimler?

-FETÖ tutukluları ?gelip bizden birkaç defa oy istedi? diye isim verdiği isim kim veya kimler?

-FETÖ yapısına yaranmak ve onların sunduğu ikbalden faydalanmak için onların Gazete, dergi ve internet sitelerinde yazı yazanlar kimler?

-Şehrimizdeki hangi gazete, dergi ve internet sitelerinde hangi Fetöcüler yazı yazıyordu?

-Şehrimizdeki bu gazete, dergi ve internet sitelerinde bu hain görüşlerin kalemşörlük yapmasına izin veren Gazete, dergi ve internet sitelerinin yetkilileri suçsuz mu?

-FETÖ dosyalarını kapatmak için uğraşanlar kimler?

-FETÖ kahvaltılarında bulunanlar kimler?

-FETÖ ?mütevelli abla ve abileri? kimler?

-17-25´ten sonra bile FETÖ ile iltisakını bitirmeyenler kimler?

-ERGİAD´ın KHK ile kapatıldığı güne kadar aktif üyeleri kimler?

-Devlet FETÖ ile savaşırken, "KİMSE YOK MU DERNEĞİ"nin" "KURBAN" organizasyonunun afişlerini reklam panosunda sergileyenler kimler?

-FETÖ televizyonlarında boy gösterenler ve Fetö´nün yerelde güçlü olması için kurdurduğu uydu televizyon kanalalrına reklamlarını vererek çorbada bizimde tuzumuz bulunsun diyen işadamları kimler?

-FETÖ´nün yerelde güçlü olması için yerel uydu kanallarına Ulusal firmaların reklamlarını pompalayan bürokrat ve siyasetçiler kimler?

-FETÖ ile ticari ilişkiler kuranlar kimler?

-FETÖ ile iltisaklı birilerini Meclis üyesi yapan ve onlarla ticari ilişki kuranlar kimler?

-Haksız kazançla zimmetine para geçirenler kimler?

-Sayın Cumhurbaşkanımızın onca ikazına rağmen Erzurum´da bu yapı ile ilişkisini kesmeyenler kimler?

-Geçmişte FETÖ ile irtibatlı olanlar sözleşmişçesine bugünlerde neden hep birlikte HAFTAYA BAKIŞ programı ve yapımcıları Cem Atmaca ve Ender Yüncü´ye karşı harekete geçmişlerdir?

 



  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli