G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

HAZIRLANAN SAĞLIK RAPORUNA MECLİS ÜYELERİNDEN TEPKİ

HAZIRLANAN SAĞLIK RAPORUNA MECLİS ÜYELERİNDEN TEPKİ

HAZIRLANAN SAĞLIK RAPORUNA MECLİS ÜYELERİNDEN TEPKİ

HAZIRLANAN SAĞLIK RAPORUNA MECLİS ÜYELERİNDEN TEPKİ 

İl Genel Meclisi`nin dün yapılan toplantısında Çevre ve Sağlık Komisyonu tarafından hazırlanan ` diş ve diş sağlığı` konulu rapor okundu. Ciddiyetten uzak hazırlanan raporun internetten alıntı olduğu ortaya çıktı.

İl Genel Meclisi`nin dün yapılan oturumunda Çevre ve Sağlık Komisyonu tarafından hasırlanan `diş ve diş sağlığı` rapor okundu. Hazırlanan raporda "Dişlerinizi düzenli olarak fırçalayın, tatlı ve şekerli yiyeceklerden kaçının" gibi ifadelere yer veren komisyona meclis üyeler sert tepki gösterdi. Şenkaya İl Genel meclis üyesi AK Partili Cahit Aktaş, raporun ciddiyetten uzak olduğunu, meclisin daha önemli konulara yer vermesi gerektiğini belirterek, " Çevre ve Sağlık Komisyonu`nun hazırladığı rapora bir anlam veremedim. İlkokul öğrencilerine ders verir gibi herkesin bildiği konuları anlatıyorlar. Yığınla sorun varken bu konuların mecliste tartışılmasına bir anlam veremiyorum. Bizim gündeme getirmemiz gereken konular mevzuat var. Lütfen önemli konuları buraya getirip çözüm önerileri sunalım" dedi. Aktaş`ın yanı sıra bir çok meclis üyesi de hazırlanan rapora tepki gösterdi.

RAPOR İNTERNETTEN ALINTI

Hazırladıkları rapor karşılığında ücret alan Sağlık komisyonu üyelerinin ciddiyetten uzak hazırladıkları `diş ve diş sağlığı` konulu raporun internetten alıntı olduğu ortaya çıktı. Erzurum`da onlarca uzman diş hekimi dururken hazırladıkları raporu internetten indiren Merve Küçükali başkanlığında ki Sağlık Komisyonu üyelerinin buna ne cevap vereceği merak konusu oldu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 14.4 ° / 2.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.2 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 15.4 ° / 1.6 ° Güneşli