G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

HEM MESLEK ÖĞRENİP HEM EKONOMİYE KATKI SAĞLIYORLAR

HEM MESLEK ÖĞRENİP HEM EKONOMİYE KATKI SAĞLIYORLAR

HEM MESLEK ÖĞRENİP HEM EKONOMİYE KATKI SAĞLIYORLAR

HEM MESLEK ÖĞRENİP HEM EKONOMİYE KATKI SAĞLIYORLAR 

Erzurum Global Bilgi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş ve beraberindekilere çağrı merkezini gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş, Cezaevi Müdürü ve beraberindekiler Turkcell Çağrı Merkezini ziyaret ettiler.  Global Bilgi  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener eşliğinde çağrı merkezini gezen Başsavcı Sinan Kuş, Çağrı merkezinin  bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına önemli katkı sağladığını belirtti. Çağrı merkezinin gençlerin iş sorununa  büyük bir çözüm getirdiğini de ifade eden Başsavcı Kuş, emeği geçenlere teşekkür ediyorum?dedi.

 Erzurum`da ulaşımın ve eğitimin iyi bir seyirde gittiğindende bahseden Başsavcı Kuş, ülkedeki yeşil kart sorununa da değinerek İş teklifini reddedenlerin yeşil kartlarının iptal edilmesi gerektiğini söyledi. Cezaevi Müdürü ise atölyelerde çalışan mahkumların çalışmalarından bahsederek "Hem meslek öğrenip, hem ekonomiye katkı sağlıyorlar. Bir çoğununda sigortası yatırılıyor. Belirli miktarda maaşta veriliyor. Amacımız  hükümlülerimizi topluma faydalı bireyler olarak kazandırmak ve zamanlarının değerlendirilmesine yardımcı olmak" dedi. 
Global Bilgi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş ve beraberindekilere teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı