G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

HİZMET BİRİMLERİ VE BİLİŞİM AĞI ALTYAPISI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

HİZMET BİRİMLERİ VE BİLİŞİM AĞI ALTYAPISI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

HİZMET BİRİMLERİ VE BİLİŞİM AĞI ALTYAPISI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

HİZMET BİRİMLERİ VE BİLİŞİM AĞI ALTYAPISI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ
İhtiyaç sahibi ailelerin kara gün dostu olan Erzurum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), hizmet binasını güncelledi.

 İhtiyaç sahibi ailelerin kara gün dostu olan Erzurum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), hizmet binasını güncelledi. SYDV`nin Tebrizkapı`daki hizmet binasında geçtiğimiz aylarda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları sona ererken, SYDV`nin yeni hizmet birimleri göz kamaştırıyor.
İhtiyaç sahibi ailelerin kara gün dostu olan Erzurum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`nın (SYDV), hizmet binasındaki bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Vakfın Tebrizkapı`da bulunan hizmet binasında geçtiğimiz aylarda başlatılan iç ve dış bakım sona ererken, SYDV bundan böyle yoksul aileleriyle yeni birimleri ve modern yüzüyle hizmet verecek. Binanın ısı yalıtımı başta olmak üzere ön cephesinin granit kaplama yapılacağı bildirilirken, hizmet verilen bölümlerdeki çalışmaların tamamlandığını, bakım ve onarım işlemlerinin dış cephe ve diğer bölümlerde süreceği kaydedildi.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Erzurum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri, uzun bir süredir bakım ve onarıma alınması planlanan hizmet binasındaki çalışmaların hizmet verilen birimlerde sona erdiğini bildirdiler. İlgililer, binanın içi de dahil olmak üzere dış cephesinin de baştan başa elden geçirileceği ve bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, ısı yalıtım ve granit kaplama teknikleri uygulanacağını belirterek, Vakfa ait hizmet binasındaki çalışma ofislerinin zemin kata indirildiğini, üst katların ise, toplantı salonu ve arşiv olarak kullanılacağını kaydettiler. Binanın vatandaşa hizmet verilen birimlerindeki güncelleme çalışmalarının ardından yeni ofislere taşınılırken, 190 bin liraya mal olacak bakım ve onarım çalışmalar, dış cephe ve diğer bölümlerde devam edecek.

Hizmet binasının bakım ve onarımı için hazırlanan tadilat projesinin SYDV Genel Müdürlüğü`nün onayına sunulduğunu, gerekli yanıtın alınmasıyla birlikte çalışmalara başladıklarını hatırlatan yetkililer, binadaki fiziki yenilemelerin dışında, iletişim altyapısında da değişiklikler yapıldığını ifade ettiler. Tebrizkapı`daki SYDV binasında bilgisayar ağlarının da güncelleneceğinin altını çizen Vakıf yetkilileri, "Bakım, onarım ve tadilat çalışmaları bütünüyle tamamlandıktan sonra hizmet binamız yepyeni bir çehre kazanmış olacak. Dış cephede ısı yalıtımı ve granit kaplama, iç kısımlarda da fiziki anlamda birçok değişikliğe uğrayacak olan binamızda, bilişim ağları da yenilendi. Binadaki çalışma tam olarak bitmedi, ancak hizmet birimlerini bir an önce faaliyete geçirdik." şeklinde konuştular.
Öte yandan SYDV yetkilileri bu kış sezonunda yapılacak olan kömür yardımlarıyla ilgili olarak da, bundan böyle başvuruların ilçe kaymakamlıklarına yapılacağının altını çizdiler.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı