G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

İçki Kokuyordu

İçki Kokuyordu

İçki Kokuyordu

Yeni sözleşme için istediği fahiş para, kötü performansı ve en son Kasımpaşa maçındaki tükürük vakasıyla Beşiktaş'ta şimşekleri üzerine çeken Manuel Fernandes için Samet Aybaba'dan da şok açıklamalar geldi. Siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörü, Fernandes'in çoğu zaman idmanlara alkollü geldiğini belirterek, "Ağzının kokusu nedeniyle onunla eşleşmek istemeyen futbolcu arkadaşlarımız oluyordu" ifadelerini kullandı.

GİTTİ BEŞİKTAŞ'IN PARALARI
Aybaba, sözlerine şöyle devam etti: "Bunların hepsine göğüs gerdik. Geceleri hayat kadınları ile yaptığı alemler polis kayıtlarına bile geçti. Geçen yıl Ruslar astronomik paralar teklif etti. 'Hemen satalım, yerine Brezilyalı bir oyuncu hazır' dedim, kabul ettiremedim. Yönetim şimdi Fernandes'i gözden çıkardı. Ama bedavaya gidecek. Gitti Beşiktaş'ın paraları. Burayı herkes atlıyor" diye konuştu.

WEBO İLE ANLAŞMIŞTIK
Geçen yıl Webo'yu istediğini dile getiren Aybaba, "Anlaştık, ancak parası yüksek diye almadılar. Sakat Eneramo'yu transfer ettiler. Sezer'e dünyanın parasını verdiler. İkisi de oturuyor" serzenişinde bulundu.

GECE 21.19'DA YALAN LAD I
Aybaba, büyük yankı uyandıran gündüz yaptığı açıklamaları, Beşiktaş'ın sert yanıtı sonrası gece 21.19'da yalanladı.

BEŞİKTAŞ'TAN AYBABA'YA SERT YANIT!

PUSLU HAVALARI FIRSAT BİLENLERİ...
Beşiktaş Yönetimi, Samet Aybaba'nın Fernandes hakkındaki ithamlarına resmi site aracılığı ile çok sert yanıt verdi: "Eski teknik direktörümüz 2012-13 sezonu boyunca futbolcumuz Fernandes'in oyun planı içerisinde vazgeçilmezi olduğunu ifade etmiş ve 27 SüperL ig maçında kendisine forma vermiştir. Aybaba'nın iddia ettiği gibi 2012-13 sezonu içerisinde bu futbolcumuzla yolların ayrılması gerektiğine dair herhangi bir rapor yoktur. Kulübümüzde futbolcu transferlerinin ve transfer görüşmelerinin, Futbol Komitesi tarafından gerçekleştirildiği ortadayken, Aybaba'nın açıklamalarında belirttiği transfer görüşmelerini hangi yetkiyle yapmış olduğum erak konusudur. Beşiktaş'ın ekmeğini yemiş, kaptanlığını yapmış kişilerin zor günlerde puslu havaları kişisel hesaplarını ortaya dökmek için fırsat biliyor olmalarını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz."

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı