G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

İş Makineleri Operatörlüğü Kursu" tamamlandı.

İş Makineleri Operatörlüğü Kursu

Aziziye´de Toplumsal Kalkınma Girişimi Projesi" kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve Ilıca Eğitim, Yatırım, Kalkınma ve Hizmet Derneğinin katkıları ile düzenlenen "İş Makineleri Operatörlüğü Kursu"Başarıyla tamamlandı..

Aziziye Kaymakamlığı  Proje Ofisi tarafından hazırlanan BTC Bakü-Tiflis-Ceyhan 
(BTC) Ham Petrol Boru Hattı Şirketi tarafından desteklenen, Atatürk Üniversitesi, 
Kafkas Üniversitesi ve Ardahan Üniversitesi işbirliği ile yürütülen "Erzurum, Kars ve 
Ardahan İlleri Toplumsal Kalkınma Girişimi Projesi" kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve Ilıca Eğitim, Yatırım, Kalkınma ve Hizmet Derneğinin katkıları ile düzenlenen "İş Makineleri Operatörlüğü Kursu" tamamlandı. 
Kursun gerçekleştirildiği uygulama alanında düzenlenen sertifika dağıtım törenine 
Kaymakam Zafer Öz, BTC Erzurum İl Koordinatörü Prof. Dr. Mükerrem Kaya, İlçe 
Milli Eğitim Müdür Vekili Fahrettin İlter, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Lokman 
Özdemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ümit KOÇ, Aziziye Ilıca Eğitim, Yatırım,Kalkınma ve Hizmet Derneği Başkanı Orhan Tıng, ve diğer bazı kamu kurum ve 
kuruluşlarının temsilcileri ve kursiyerler katıldı.12 Haziran 2015 tarihinde başlayan ve 40 saati teorik, 32 saati uygulamalı olmak üzere toplam 72 saatlik kurs sonrasında 20 kursiyerden 14´ü İş Makineleri Operatörlüğü Sertifikası almaya hak kazandı.Aziziye Kaymakamı Zafer öz, törende yaptığı kısa konuşmada, bu tür faaliyetleri sonuna kadar desteklediklerini söyledi. Kursların artarak devam edeceğini dile getiren Kaymakam Öz, "Böyle bir faaliyetin yapılmak istendiği söylenildiğinde bizlerde çok mutlu olduk. Bizim proje ofisimizle yaptığımız 
görüşmede, böyle bir faaliyetin hem bölge hem de Erzurum için bir kazanım olduğunu gördük. Kalifiyeli elemana her zaman ihtiyacımız var. Bu tür çalışmaları çeşitlendirip kullanılacak çalışmaları genişleterek devam ettireceğiz. Hazırda olan kurslarımız da var. Katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.


ŞEHRİN YÜREĞİNE DOKUNUYOR

MAHMET UÇAR ŞEHRİN YÜREĞİNE DOKUNUYOR

  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli