G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

İşte Gerçekler?

İşte Gerçekler?

Erzurum Gündemi bu Siteler´den takip ediyor

Ajanss.pro´nun Haberine göre İşte Dünya genelinde faaliyet gösteren haber siteleri arasında, Erzurum haberleri kategorisinde, Alexa.com ve website.informer.com sayaç site verilerine göre, en çok okunan ilk 15 Haber Sitesi işte O Haber

 Erzurum´da faaliyet gösteren internet gazeteleri arasındaki sıralama kaygısına ve kargaşasına bir son vermek adına, bu haberi kaleme alma ihtiyacı hissettik.

Objektif ve ilkeli habercilik anlayışıyla, dünyaca kabul görmüş alexa.com ve website.informer.com sayaçları verilerini en açık şekilde sizlerle paylaşıyoruz. Öncelikler Verilerin tarafımızca analiz edilmiş, düzenlenmiş ve liste haline getirilmiş şekli görsel tablo olarak aşağıda belirtilmiştir.

Bu veriler 27,06,2015 Tarihi 00:00 saati itibari ile geçerlidir. (İlk 10´dan sonrası analizler, Erzurum gündeminde tanınmışlık oranlarına ve Site tekil ve Gösterim istatistiklerine göre düzenlenmiştir. )

siralama

Aşağıda listede belirtilen web internet gazetelerinin, alexa.com ve website.informer.com sıralama kayıtları verilmiştir.

erzurumyenikusakcom-alexaerzurumyenikusakcom-informerajansspro-alexaajansspro-informeranadoluhaber-alexaanadoluhaber-informerdoguturk-alexadoguturk-informererkhaber-alexaerkhaber-informererzmedya-alexaerzmedya-informererzurumajans-alexaerzurumajans-informererzurumflas-alexaerzurumflas-informererzurumhaber25alexaerzurumhaber25informererzurummedyacom-alexaerzurummedyacom-informererzurumolay-alexaerzurumolay-informergazeteguncel-alexagazeteguncel-informerzirve2000-alexazirve2000-informererzurumnefes-informererzurumnefes-alexagundem25-alexagundem25-informerkaynak: http://www.ajanss.pro



Anahtar Kelimeler: İşte Gerçekler
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı