G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

KADERE BAKIN

KADERE BAKIN

KADERE BAKIN

KADERE BAKIN

Uzundere ilçesinde 5 kişinin öldüğü kazanın ardından dram çıktı. Kazada hayatını kaybedenler arasında yaklaşık 3 hafta önce Gaziler semtinde meydana gelen göçükte 2 yeğeni ve yengesini kaybeden Ersin Altunkanat da yer aldı. Göçükten sağ olarak kurtulan 3 hafta sonra trafik kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Ersin Altunkanat`ın cesedi Uzundere Hastanesi`ne kaldırıldı. 

 

Ersin Altunkanat, göçük olayı sonrasında açıklamada gariban olduklarını belirtmişti ve bu yüzden kimsenin kendilerine sahip çıkmadıklarından dert yakınmıştı.

KAZA NASIL OLMUŞTU:
Erzurum`un Uzundere ilçesinde gece saatlerinde Tortum Gölü`ne uçan otomobilde bulunan 5 kişi öldü. Cesetler sabah saatlerinde Erzurum`dan giden sivil savunma arama kurtarma birliklerince çıkartıldı. Uzundere ilçesi bin 160 rakımlı Pirinkayalar Geçidi`nde İbrahim Yıldız (24) yönetimindeki 25 LL 821 plakalı otomobil 23. 00 sularında Tortum Gölü`ne uçtu. Yoldan geçen diğer sürücülerin kazayı fark etmesi üzerine olay jandarmaya bildirildi. Sabah saatlerinde Erzurum`dan giden Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği`ne bağlı balık adamlar gölden biri kadın 5 kişinin cesedini çıkarttı. Cesetler otopsi yapılmak üzere Uzundere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Kazada sürücü İbrahim Yıldız ile birlikte Ramazan Karadağ (24), E.Ö. (16) isimli bayan, Ersin Altunkanat (23) ile Muhammet Bargın (23) hayatını kaybetti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli