G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

KADRİ BELGİN EŞİNDEN SONRA OĞLUNU DA KAYBETTİ

KADRİ BELGİN EŞİNDEN SONRA OĞLUNU DA KAYBETTİ

KADRİ BELGİN EŞİNDEN SONRA OĞLUNU DA KAYBETTİ

KADRİ BELGİN EŞİNDEN SONRA OĞLUNU DA KAYBETTİ 

Bingöl`de canlı bombanın üzerine atlayarak şehit olan Hatice Belgin`in eşi Kadri Belgin`in acısı yaralı oğlunun da hayatını kaybetmesiyle katlandı. Bingöl`de canlı bombanın üzerine atlayarak şehit olan Hatice Belgin`in eşi Kadri Belgin`in acısı yaralı oğlunun da hayatını kaybetmesiyle katlandı. Acılı Baba Belgin, "Bunlar Allah`a nasıl hesap verecek?" dedi.  
Kadri Belgin, terör saldırısında ağır yaralanan ve dün vefat eden oğlu Veysel Belgin`in cenazesini Ankara Adli Tıp Kurumu`ndan aldı. 

Burada önce oğlunun cesedini teşhis eden Kadri Belgin, daha sonra bir açıklama yaptı. Terör saldırısına destek verenlerin belki de yakalanamayacağını belirterek, "Bu işe destek verenler Allah`a nasıl hesap verecek?" diye konuştu. Kadri Belgin, oğlunun cenazesini taşıyan araçla birlikte hava alanına hareket etti.  
29 Ekim`de Bingöl`de çocuklarıyla Bayram alışverişine çıkan Hatice Belgin, bombalı kadın teröristin üzerine atlamış, olayda Belginle birlikte 3 kişi hayatını kaybetmiş, 21 kişi de yaralanmıştı. Patlamada Hatice Belgin`in çocuklarından Veysel(16), Ceylan (14) ve Hazal (11) yaralanmıştı. Veysel Belgin, tedavi için getirildiği Ankara Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün hayatını kaybetti. Belgin`in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumunda bulunuyordu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 15.5 ° / 0.8 ° Güneşli
  • Cuma 14 ° / 4.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.1 ° / 5.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu