G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

KAMPÜSÜN İHALESİ 7 NİSANDA YAPILACAK

KAMPÜSÜN İHALESİ 7 NİSANDA YAPILACAK

KAMPÜSÜN İHALESİ 7 NİSANDA YAPILACAK

KAMPÜSÜN İHALESİ 7 NİSANDA YAPILACAK 

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, Erzurum Sağlık Kampüsünün, ihalesinin 7 Nisan itibariyle İl Özel İdaresi tarafından yapılacağını ifade etti.

Sağlık Bakanlığı?nın Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında Erzurum?da kurulacak olan Sağlık Kampüsü projesi açılan stantla vatandaşlara tanıtıldı.
Erzurum AVM?de açılan stantta İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri vatandaşlara proje hakkında bilgiler vererek, broşür dağıttılar.
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, Erzurum Sağlık Kampüsünün, ihalesinin 7 Nisan itibariyle İl Özel İdaresi tarafından yapılacağını ifade ederek, ?Erzurum Sağlık Kampüsünü vatandaşlarımıza iletmek üzere sizden yardım almış ve projeyi tanıtmıştık.

 Ancak Alışveriş Merkezi çok yoğun bir şekilde vatandaş ziyaretine uğradığı için burada stant açmak ihtiyacı doğdu. Erzurum Sağlık Kampüsü, 7 Nisan itibariyle bu hastanelerin ihaleleri İl Özel İdaresi tarafından yapılacak. Erzurum Sağlık Kampüsünü birden fazla pek çok hastane var. 150 Yataklı kadın doğum hastanesi, 150 yataklı çocuk hastanesi, 150 yataklı göğüs hastanesi, kalp damar cerrahisi, onkoloji hastanesi ve 100 yataklı ortada merkei alanda bulunan aciller, ameliyathaneler, laboratuvarların bulunduğu merkezi mekan. Bu hastanelerin toplam yatak kapasitesi 850 yataktır. Şuanda 600 yatak kapasitesiyle bölge eğitim hastanesi hizmet vermektedir? dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 13.1 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.7 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı