G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

KANDİLLİ`DE RUSYA RÜZGARI

KANDİLLİ`DE RUSYA RÜZGARI

KANDİLLİ`DE RUSYA RÜZGARI

KANDİLLİ`DE RUSYA RÜZGARI

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları erkekler Kayaklı Koşu aralıksız takip kategorisinde ilk iki sırayı Rus sporcular paylaştı.
Kandilli Kayak Merkezi?nde düzenlenen ve 57 sporcunun katıldığı yarışta Rusya?dan Vladislav Skobelev, 43.58,7?lik derecesiyle altın madalya, Ilshat Nigmatullin 44.40,9 ile gümüş madalyanın sahibi oldu.
Yarışa çok ciddi bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Rus sporcular zorlu parkurları rakiplerine fark atarak bitirdi.?HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN ZORLU PARKUR?
Bu zamana kadar bir çok yarışa katıldığını ve böylesine zorlu bir parkurda altın madalya almanın sevincini bizimle paylaşan Vladislav Skobelev, ?İlk başlarda rakiplerimle kıran kırana bir mücadele ortaya koyup, başabaş gittik. Yalnız bu sporda taktikten çok, güç önemli. Ben yıllardır kondüsyona daha fazla ağırlık veren çalışmalar yapıyorum. Bunun meyvesini de burada ve diğer şampiyonalarda toplamaya devam edeceğim? dedi.
?RUSYA?YA MUTLU VE UMUTLU DÖNÜYORUZ?
İlk iki sırayı paylaşan genç Rus sporcular ülkelerine çok mutlu döndüklerini ifade ederek, ?Böylesine zorlu bir mücadelede ilk iki sırada Rus sporcuların olması bizim için çok önemliydi. Çünkü bizler ülkemize döndüğümüzde, bizi örnek alan onlarca arkadaşımız var. Gururla, göğsümüzü kabartarak madalya kazandık diyebileceğiz? diye konuştular.
TAKIM OLARAK HEDEF MADALYALARA AMBARGO KOYMAK
Takım halinde hedeflerinin madalya sıralamasını birinci sırada bitirmek olduğunu da söyleyen Rus sporcular, ?Biz buraya madalyalara ambargo koymak için geldik. Bu kararlılığımızdan asla dönmeyeceğiz. Evimizde 2014 yılında olimpiyatları düzenleyeceğiz. Burada elde edeceğimiz madalyalarla kafilemize moral olup, Sochi?de dünyayı sallayacağız? dediler. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı