G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

KAR YOK, AMA FİLM FESTİVALİ BAŞLADI

KAR YOK, AMA FİLM FESTİVALİ BAŞLADI

KAR YOK, AMA FİLM FESTİVALİ BAŞLADI

KAR YOK, AMA FİLM FESTİVALİ BAŞLADI 

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından her yıl bahar ayında gerçekleştirilen Uluslararası Kar film festivalinin 7`ncisi için çalışmalara başlandı.

Bu yıl 21- 23 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kar film festivalinin organize komitesinde yer alan Yrd. Doç. Dr. Besim Yıldırım; her yıl online olarak gerçekleştirilen festivalimiz bu yıl çok daha farklı olacağını belirterek, "Bu yıl her şey öğrenci odaklı. Yani gelecek konukların belirlenmesini, festival programının içeriğini, sponsorluk işlerini, fotoğraf, görüntü, teknik olarak bütün birimlerde öğrencilerimiz görev alacak" diye konuştu.

  Yine festivalin organize komitesinde yer alan İletişim Fakültesi Öğretim Elemanı Yusuf Yurdigül ibe öğrenci festivali olan Uluslarası Kar film festivalinin 7. si öğrencilerin çalışmaları sonucunda şekilleneceğini ifade ederek, "İletişim fakültesinin öğrencileri ve hocalarının ortak çalışmaları sonucunda festivalimiz çok daha güzel ve farklı bir şekilde geçecek" dedi. 7. Uluslarası Kar film festivalinde deneysel, kurgusal, animasyon, reklam ve belgesel olmak üzere 5 dalda yarışma filmleri kabul edilecek. Yarışmaya gönderilen filmlerin oylaması ise geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine online şekilde yapılacak.

GELECEK KONUKLAR 
OYLAMA İLE BELİRLENİYOR

Bu yıl 7.si gerçekleşecek olan Uluslararası Kar Film Festivaline gelecek konuklar için festivalin organize komitesinde yer alan öğrenciler oylama listesi oluşturdu. İletişim Fakültesi öğrencileri gelecek yönetmen ve oyuncular için oylamaya gitti. Öğrencilerin oy verdiği yönetmenlerin isimleri şu şekilde; Son günlerde Av Mevsimi filmi ile adından çok söz ettiren Yönetmen Yavuz Turgul, Babam ve Oğlum Filminin yönetmeni Çağan Irmak, Bal Filminin yönetmeni Semih Kaplanoğlu, Orhan Oğuz, Fatih Akın, Derviş Zaim ve Zeki Demirkubuz Yine oylamaya sunulan oyuncular ise; Tuncel Kurtiz, Kenan İmirzalıoğlu, Ali Poyrazoğlu, Şener Şen, Uğur Yücel, Haluk Bilginer, Müjdat Gezen, Ayşen Gruda, Fatma Girik, Meltem Cumbul, Olgun Şimşek, Demet Akbağ, Binnur Kaya, Fikret Kuşkan, Selçuk Yöntem, Tuba Büyüküstün ve Toprak Sergen.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı