G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Karataş Kongre sürecini değerlendirdi

Karataş Kongre sürecini değerlendirdi

MHP İl Başkanı Naim Karataş, MHP´de yaşanan kongre sürecini değerlendirdi.

MHP İl Başkanı Naim Karataş, MHP´de yaşanan kongre sürecini değerlendirdi. Karataş, ?Bugün şahsı ve siyasi kısır tartışmalar içerisinde yürütülmeye çalışılan kongre tartışmaları ile tabanda ülkücüleri birbirine düşürmeye yönelik zihniyet sahiplerini kınıyorum? dedi. 
Erzurum´da özlenen birlik ve beraberliği sağlamak, ülkücüleri liderlerinin, teşkilatlarının ve kutsal davalarının çatısı altında toparlamak üzere görev aldığını belirterek, ?Bu görevi de bütün dava arkadaşlarımın el ve gönül birlikteliği ile başarabileceğimize cani gönülden inanıyorum. Bu sebeple her ne sebeple olursa olsun davasından, teşkilatından uzak düşmüş, unutulmuş, aranmamış, sorulmamış, küstürülmüş geçmişte görev yapmış veya yapmamış bütün samimi ve hesapsız dava arkadaşlarımızı teşkilat çatımız altında birlik ve beraberliğe Allah rızası için davet ediyorum? diye konuştu.
Bugün şahsı ve siyasi kısır tartışmalar içerisinde yürütülmeye çalışılan kongre tartışmaları ile tabanda ülkücüleri birbirine düşürmeye yönelik zihniyet sahiplerini kınadığını belirten Başkan Karataş, ?Mevcut genel başkanı, mevcut teşkilatı varken ve hali hazırda görevdeyken alternatif bir oluşum, teşkilat ve lider görüntüsü ile alternatif kongre yaptırmaya çalışanların beyhude çabaları, ne davamızın nede ülküdaşlarımızın özlenen birlikteliğine vesile olmayacağını, nede bizleri iyice dağılmanın, bölünmenin eşiğine sürükleyeceğine inanıyor, bütün görevli görevsiz dava arkadaşlarımı Haziran´da düzenlenmesi düşünülen kongreye katılmamaya, herkes tarafından istenen ve tarihi yetkili kurullarca ve genel başkanımızca alınan temiz ayındaki kongreye katılmalarını özellikle birliğimiz, bütünlüğümüz açısından canı gönülden istiyorum? dedi.
Temmuz kongresinin ülkücüler için yeni bir birliğin, dirliğin başlangıcı olacağını vurgulayan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, ?Sonuç ne olursa olsun bu kongrenin sonucu bütün dava arkadaşlarımızın başının tacı olacağına yürekten inanıyorum? dedi.
İl Başkanlığına geldikten sonra Erzurum milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın ile ilçelere yönelik bir dizi gezi programları gerçekleştirdiklerini anımsatarak, ?Mevcut iktidarın tek alternatifi MHP´dir. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccüh bunun açık ifadesidir? diye konuştu.

Kaynak:İha



İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Aydemir Uzunderelilerle buluştu

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dün de Uzunderelilerle milli iradeye sahip çıkma mitingine katıldı.

  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli