G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

KORKUT`TAN GAR MÜDÜRÜNE SERT UYARI

KORKUT`TAN GAR MÜDÜRÜNE SERT UYARI

KORKUT`TAN GAR MÜDÜRÜNE SERT UYARI

KORKUT`TAN GAR MÜDÜRÜNE SERT UYARI  

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, günlerdir kent gündemini meşgul eden Şehitler mahallesindeki hemzemin geçidiyle ilgili olarak Gar Müdürü Ahmet Başar?ı sert bir dilli eleştirdi. Başkan Korkut, ?Gazetelere çıkma hevesine kapılan Gar Müdürünün siyaset mi yoksa polemik hevesinde mi olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum? dedi.

 

 

Korkut, gazete sütunlarını işgal eden Gar müdürünün ayrıca uslüp açısından şık olmayan bir noktaya geldiğini belirtti. Ali Korkut, kamuoyunu boş bir konuyla meşgul etmekten üzüntü duyduğunun altını çizerek, 

?Yakutiye Belediyesi olarak söz konusu hemzemin geçit ile ilgili bir yükümlülük ve sorumluluğumuz olmamakla birlikte, personel fazlamız olduğu dönemde görevlendirme yaptık. Gelinen noktada halkın can güvenliği için hemzemin geçide giden yolu malzeme dökmek suretiyle kapattık. Geçmiş dönemde kapatılan bir belediye ile DDY arasında yapılan protokolün Yakutiye İlçe Belediyesi tarafından kabul edilmediğini de bildirdik. Bu işin normal süreci. Asıl rahatsız edici nokta ise Gar müdürünün muhalefet meydanlarından yükselen çıkışlar benzeri polemik arıyor olmasıdır. Sanıyorum 180 binin üzerinde insanın yaşadığı ilçeye hizmet eden bir Belediye Başkanı olarak Gar Müdüründen sorumluluk öğrenme noktasında değilim? dedi.

?FARKLI NOKTAYA GELDİ?

Gazetelerde sık sık arzı endam eden Gar müdürünün uslüp ve tarz açısından da hoş olmayan bir çizgiye geldiğinin altını çizen Korkut, ?Maalesef Gar müdürü farklı bir noktaya gelmiş bulunmaktadır. Belediye Başkanı ile polemiğe girerek gazetelerde boy gösterme yarışına girme arzusu baş göstermiştir. Bu arada üslup açısından da hoş olmayan bir noktaya gelinmiştir. Muhalefet miting meydanlarından yansıyan polemik tarzıyla cevap yetiştirmeye çalışmaktadır. Yakutiye İlçe Belediyesini ilgilendirmeyen bir meseleyle, sorun oluşturulmaktadır. DDY?nin Erzurum il sınırları içerisinde kaç tane hemzemin geçidi bulunmakta ve bunların kaçında belediyeler görev almaktadır. Yine Türkiye genelinde kaç tane henzemin geçitte bariyerli güvenlik önlemleri kaç belediye tarafından yapılmaktadır? Yok böyle bir şey? şeklinde konuştu. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli