G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

KÜÇÜK İŞLETMELERE HEDİYE KAZANDIRMA FIRSATI

KÜÇÜK İŞLETMELERE HEDİYE KAZANDIRMA FIRSATI

KÜÇÜK İŞLETMELERE HEDİYE KAZANDIRMA FIRSATI

KÜÇÜK İŞLETMELERE HEDİYE KAZANDIRMA FIRSATI

 İnsanların hemen her gün alışveriş yaptığı kasap, manav, bakkal, çiçekçi gibi KOBİ?lerin rekabet gücünü artırmalarını, müşterileriyle daha kuvvetli bağlar kurmalarını sağlayan interaktif müşteri sadakat programı PUAN+, ilk kez Türkiye?de hizmete sunuldu.
PUAN+ programı, maliyet nedeniyle promosyon kampanyalarını hayata geçirmekte çekingen davranan Erzurumlu küçük işletmelere, müşterilerine hediye kazandırma fırsatını veriyor.
Programa katılmak isteyen işletmeler, düzenlemek istedikleri promosyon için kuralları kendisi belirliyor, hangi ürün yada hizmet için hangi şartlarda kaç puan dağıtacağına karar veriyor. PUAN+?nın yolladığı puan kartlarını, kendi belirledikleri kurala uygun alışveriş yapan müşterilerine dağıtıyor, müşteriler, topladıkları puanlar belirli bir sayıya ulaşınca, hediye almaya hak kazanıyor. Promosyon kampanyası süresince, taleplerin toplanması, verilerin kaydedilmesi, hediye temini ve gönderimi gibi tüm işleri üstlenen PUAN+, işletmenin rekabette yere daha sağlam basmasına yardımcı oluyor.PUAN+, sınırlı sayıda müşteriye hitap eden KOBİ?lerin, kendi belirledikleri kurallar dahilinde promosyon kampanyası düzenlemelerine ve daha fazla sadık müşteri kazanmalarına öncülük ediyor. PUAN+ bir anlamda, küçük bir bedel karşılığında, tam teşekküllü bir pazarlama departmanı gibi hizmet veriyor. İşletme adına tüm promosyonları yönetirken, KOBİ?lerin en iyi bildikleri işi yapmasını, sadece müşterisine hizmet etmesini sağlıyor.
İşletmeye, hiçbir teknik ya da operasyonel işle uğraşmasına gerek kalmadan sadece müşterisiyle ilgilenme kolaylığını sunan programla ilgili ayrıntılara, PUAN+ kurumsal web sitesi www.kampanyakobide.com üzerinden ulaşılabiliyor.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli