G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

KUTLU DOĞUM HAFTASI BAŞLADI

KUTLU DOĞUM HAFTASI BAŞLADI

KUTLU DOĞUM HAFTASI BAŞLADI

KUTLU DOĞUM HAFTASI BAŞLADI 

Erzurum Müftüsü Yakup Arslan, Kutlu Doğum Haftası kutlamalarının bugün başlayacağını ve 20 Nisan`a kadar devam edeceğini söyledi. 
Erzurum Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası hazırlıklarını tamamladı. Kutlu Doğum Haftası yarın Halk Eğitimi Merkezi Salonu`nda ilahiyatçı Prof. Dr. Lütfullah Cebeci`nin, `Hazreti Peygamber (sav) ve Merhamet Eğitimi` konulu konferansıyla başlayacak. Hafta nedeniyle Hz. Muhammed (sav)`i anlatan afiş ve pankartlar şehrin işlek semtlerindeki bilbordlarına asılacak. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri 20 Nisan gününe kadar il ve ilçe müftülüklerinin düzenleyeceği etkinliklerle devam edecek.Erzurum Müftüsü Yakup Arslan, Diyanet İşleri Başkanlığı?nın, bu yıl ki Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde `Hazreti Muhammed (sav) ve Merhamet Eğitimi`ni ön plana çıkartacağını söyledi. Müftü Arslan, Hazreti Muhammed (sav) ve merhametinin hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerde anlatılacağını ifade etti. İl Müftüsü Arslan, ayrıca vatandaşlara gül dağıtacaklarını da dile getirdi. Müftü Arslan Cuma günü de Ulucamii`nde mevlit okutacaklarını anlattı.
3 BİN KİŞİYE KUTLU DOĞUM 
AŞI DAĞITILACAK
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Palandöken Müftülüğü de çeşitli etkinliklere imza atacak. Palandöken Müftülüğü Yenişehir Solakzade Camii bahçesinde cuma namazı sonrasında 3 bin kişiye Kutlu Doğum Aşı dağıtacak. Namaz öncesinde ise Mevlit okutulacak. Pazartesi günü ise AVM Kültür Merkezi`nde 14.00`de İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yar. Doç. Dr. Şeyma Arslan, `Karakter Eğitiminde Hz. Peygamber(sav)`in örnekliği`, 20 Nisan cuma günü ise Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Emin Ay ise "Şefkat Peygamberi Hz. Muhammed (sav) konulu konferans verecek. 
Palandöken Müftüsü Mustafa Baytar, vatandaşları düzenlenecek etkinliklere davet etti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 13.1 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu