G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Mahmut Uçar; "Gönülleri İlmek İlmek Dokuyoruz!

Mahmut Uçar;

Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret ediyor.

 

 

İlçe merkezinde esnaf, sivil toplum kuruluşu, kamu kurumları ziyaretlerini de sürdüren AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, Yakutiye´ye bağlı mahallelerde ev toplantılarına ve esnaf ziyaretleriyle vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar´a Yakutiye İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Meclis Üyesi Adayları da eşlik ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, ?Bütün dünyadaki, Türkiye´nin ilerlemesinden rahatsız olan, Türkiye´ye köstek olmaya çalışan çelme atmaya çalışanlara biz bir kez daha Osmanlı şamarını 31 Mart günü vuracağız.

Büyük bir gönül coğrafyamız var. 31 Mart 2019 tarihindeki yerel seçimlerimizde AK Parti´nin İnsan odaklı belediyecilik anlayışına ve AK Parti´nin Belediyecilikteki başarılarına bir yenisini daha ekleyeceğimize hep beraber inanıyoruz. Çünkü biz hizmet için varız. ?Halka Hizmet Hakka Hizmet´ düsturu olan bir hareketin mensuplarıyız. Halkımıza, hemşerilerimize, ülkemize neler katabiliriz, onun kaygısını taşıyoruz. Onun için dertleniyoruz ve onun içinde hizmete koşmaya devam ediyoruz. Gönülleri ilmek ilmek dokuyoruz. Girmedik ev, çalmadık kapı, gezilmedik sokak, sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmıyoruz. Halkımızın başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a olan inancını ve güvenini daim kılmak için bir nefer olduğumuzun bilincindeyiz. gerek şahsım gerekse ekip arkadaşlarım olarak bilgimize, tecrübemize, enerjimize ve çalışma azmimize güvenerek girdiğimiz bu kutsal yolda Yakutiyemize hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağımız sözünü önce kendimize verdik. Güçlü bir ekiple ve ekip çalışmasıyla kısa zamanda Yakutiye İlçesinde yapacaklarımızla Türkiye´ye örnek Belediye olacağız. Biz buna hazırız. Doğru zamanda doğru bir kararla çıktığımız bu yolda yapacak çok işimiz var. Hemşerilerimin hepsiyle birlik içinde yaşamaktan mutluluk duyduğumuz kentimizi birlikte şekillendirmeye ihtiyacımız var. Ben yaptım oldu anlayışı sona ermeli. Katılımcı bir yönetim anlayışıyla biz hazırız diye konuştu. 

 



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false