G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Mehmet Emin Öz, ?Güçlü Hükümet, Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye için Erzurum hazır"

Mehmet Emin Öz, ?Güçlü Hükümet, Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye için Erzurum hazır

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz: ?Güçlü Hükümet, Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye için Erzurum hazır"

 

 

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz: Siyasetimizin merkezinde millet var. İcraatımızın merkezinde ise insan var. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın özdeyişiyle icraatımızı yapıyoruz.?

24 Haziran seçimleri kapsamında AK Parti Milletvekili Adaylarıyla birlikte sahaya inen Mehmet Emin Öz, Erzurum´un güçlü Türkiye yolunda 24 Haziran seçimlerinde net bir mesaj vereceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın öncülüğünde 16 yıldır Türkiye´nin büyük bir atılım ve kalkınma hamlesini sürdüğünü ifade eden Mehmet Emin Öz, ?İnsanımız çok basiretlidir, sezgileri güçlüdür. Sandığa yaklaştığında gerçekçi faktörleri dikkate almak suretiyle hareket eder. Milletimiz 24 Haziran seçimlerinde, en çok pratiği ve üretimi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı ve AK Parti´yi tercih edecektir? dedi.

24 Haziran seçimlerinin, devlet ve milletin bekasına yönelik tehditlerin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´ne geçişle bertaraf edileceği tarihi bir dönüm noktası olacağını söyleyen AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz; "15 Temmuz hain ve kanlı darbe girişimiyle istediğini elde edemeyenlerin, ülkemizi ekonomik, siyasi ve sosyal ablukaya alma çabaları kırılacak ve art niyetler Allah´ın izniyle sonuçsuz bırakılacaktır. Aziz milletimizin vicdanında doğan Cumhur İttifakı 2023´ün güçlü Türkiye´sini şekillendirecek ve tarihin akışını değiştirecektir dedi. 



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli